Neler Yeni

Yardım Windows 11 yükledikten sonra siyah ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Mertol
izlediğim bi video aracılığıyla yeni aldığım freedos laptopuma windows 11 kuruyordum. windowsu kuracağım ssd nin gözükmemesine sebep olan driverı indirdim ve kurdum, o problemi çözdüm. 1tb lik ssdyi seçip windowsu başarıyla kurdum. videodaki adam windows kurulduktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatırken kurulum belleğini çekmezsek kurulum sayfası başa döner demişti. o an telefona baktığım için bilgisayarın yeniden başladığı anı kaçırdım ve windows kurulum işlemi başlangıcındaki dil seçme kısmı geri açıldı. ben de nasıl olsa kurdum diye düşünerek belleği çıkarıp bilgisayarı kapat aç yaptım. şimdi sadece siyah ekran veriyor. bios ekranına girmeyi bile beceremedim. laptop elime yeni geldi 60k para ödedim. yemin ederim bozdum herhalde diye elim ayağıma dolandı. nolur bir an önce yardımcı olun.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
ahmet
izlediğim bi video aracılığıyla yeni aldığım freedos laptopuma windows 11 kuruyordum. windowsu kuracağım ssd nin gözükmemesine sebep olan driverı indirdim ve kurdum, o problemi çözdüm. 1tb lik ssdyi seçip windowsu başarıyla kurdum. videodaki adam windows kurulduktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatırken kurulum belleğini çekmezsek kurulum sayfası başa döner demişti. o an telefona baktığım için bilgisayarın yeniden başladığı anı kaçırdım ve windows kurulum işlemi başlangıcındaki dil seçme kısmı geri açıldı. ben de nasıl olsa kurdum diye düşünerek belleği çıkarıp bilgisayarı kapat aç yaptım. şimdi sadece siyah ekran veriyor. bios ekranına girmeyi bile beceremedim. laptop elime yeni geldi 60k para ödedim. yemin ederim bozdum herhalde diye elim ayağıma dolandı. nolur bir an önce yardımcı olun.
ederim kardeş USB belleğini işlem bitene kadar çıkarmadan baştan alalım bes destek olacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop modelini yaz bana

60k yeni aldım diyorsun aoros elite mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ederim kardeş USB belleğini işlem bitene kadar çıkarmadan baştan alalım bes destek olacam

laptop modelini yaz bana
hocam birkaç dakika bekledikten sonra yine açmayı denedim. sorunsuz açıldı. ilk denememde neden siyah ekran aldığımı anlamadım. sizin de birkaç konuda önerdiğiniz aorus 16x modelini almıştım. şuanlık sorun çözüldü gibi. yine de teşekkürler.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
ahmet
yerel kurulum yaptın mi yoksa Microsoft girdin mi

hocam birkaç dakika bekledikten sonra yine açmayı denedim. sorunsuz açıldı. ilk denememde neden siyah ekran aldığımı anlamadım. sizin de birkaç konuda önerdiğiniz aorus 16x modelini almıştım. şuanlık sorun çözüldü gibi. yine de teşekkürler.
Çok kısa mini rehber

Microsoft yeni güncellemesi ile windows 11 yükleme esnasında Microsoft hesabına girmeyi zorunlu hale getirdi yerel kurulum yapmak isteyenler için

Microsoft giriş Bilgi ekranına ulaştığınız zaman

-ethernet kablosunu çekelim
-Cmd açıyoruz (shift+f10)

Cmd ekranına

-start ms-cxh:localonly

yazıp Enter yapıyoruz

Yerel kurulum ekranı açılıyor (sadece isim yazıp next diyebilirsiniz)

hayırlı olsun güle güle kullan kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yerel kurulum yaptın mi yoksa Microsoft girdin mi

hayırlı olsun güle güle kullan kanka
microsoft hesabımla girmeyi düşünüyorum hocam. teşekkürler.

Top Bottom