dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Hocam bios güncelleyin, kesin çözüm.Buyrun
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Hocam bios güncelleyin, kesin çözüm.Buyrun
.
Hocam bios güncel zaten 2021 sürümHocam bios güncelleyin, kesin çözüm.
Windows 11 için yeni bios çıktı. Onu yükleyin.Hocam bios güncel zaten 2021 sürüm
hocam install default secure boot keys yapıp yeniden başlatıp atarmısın ?Buyrun
.
bende x370 var seninki gibi user yazıyordu yaptığım zaman oldu düzelmesi lazımdı sende de sen bir şeyi yanlış yapıyorsun.aynı hocam
bios en sonr sürüm 3211
Asus'un sitesine bakınca 3205 biosunun win 11 için hazır olduğunu belirtmek de, bendede 3211 yüklü o sürümü yükleyip bir deneyeceğim sonucu bildiririm buradan olur belki.aynı hocam
bios en sonr sürüm 3211
öylede olmadıAsus'un sitesine bakınca 3205 biosunun win 11 için hazır olduğunu belirtmek de, bendede 3211 yüklü o sürümü yükleyip bir deneyeceğim sonucu bildiririm buradan olur belki.
Guncelleme yapma temiz kurulum yap gecAlıntıyı görüntüle
az önce secure bootdan uefi windowsa aldım hala böyle bir uyarı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam elinize sağlık. İşe yaradı şuan kurulum asistani ile kuruyorum. Hintli dayilar bu isi biliyor :dArkadaşlar sorunun neden kaynaklandığını buldum ve çözdüm windows kurulu diskin gpt formatında olması gerekirken mbr formatında olmasından kaynaklanıyor ve bu yüzden UEFI açık gözükse de hata alınıyordu en azından bende böyleydi diski biçimlendirirken gpt değilse format atmanız gerekiyor dendi bana ama ben bir Hintli abinin videosunda bulup cmd de birkaç komutla çözdüm videoda anlatılanları yaptıkdan sonra pc res atıp BİOS a girip UEFI etkinleştirin ve kontrol edince oluyor bende oldu en azından umarım işinize yarar. İyi Forumlar
Rica Ederim ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu bana. Bu arada Hintli dayılar gerçekten bu işi biliyor.Teşekkürler hocam elinize sağlık. İşe yaradı şuan kurulum asistani ile kuruyorum. Hintli dayilar bu isi biliyor :d
hocam aynı profil bende de var ama ben w10 formatı atamıyorum nedeni nedir ya nasıl o kısmı enabled disabled olarak çevireceğimAkşam eve geçince detaylı bakayım hocam. Şuan araştırma yapamıyorum.