Neler Yeni

Windows 11 yüklemek istiyorum yardım eder misiniz?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
aynı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios en sonr sürüm 3211
bende x370 var seninki gibi user yazıyordu yaptığım zaman oldu düzelmesi lazımdı sende de sen bir şeyi yanlış yapıyorsun.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
aynı hocam

bios en sonr sürüm 3211
Asus'un sitesine bakınca 3205 biosunun win 11 için hazır olduğunu belirtmek de, bendede 3211 yüklü o sürümü yükleyip bir deneyeceğim sonucu bildiririm buradan olur belki.

Asus'un sitesine bakınca 3205 biosunun win 11 için hazır olduğunu belirtmek de, bendede 3211 yüklü o sürümü yükleyip bir deneyeceğim sonucu bildiririm buradan olur belki.
öylede olmadı
sanırım yeni bir bios lazım asus için

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    29.3 KB · Hit: 22
Son düzenleme:

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
Arkadaşlar sorunun neden kaynaklandığını buldum ve çözdüm windows kurulu diskin gpt formatında olması gerekirken mbr formatında olmasından kaynaklanıyor ve bu yüzden UEFI açık gözükse de hata alınıyordu en azından bende böyleydi diski biçimlendirirken gpt değilse format atmanız gerekiyor dendi bana ama ben bir Hintli abinin videosunda bulup cmd de birkaç komutla çözdüm videoda anlatılanları yaptıkdan sonra pc res atıp BİOS a girip UEFI etkinleştirin ve kontrol edince oluyor bende oldu en azından umarım işinize yarar. İyi Forumlar

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar sorunun neden kaynaklandığını buldum ve çözdüm windows kurulu diskin gpt formatında olması gerekirken mbr formatında olmasından kaynaklanıyor ve bu yüzden UEFI açık gözükse de hata alınıyordu en azından bende böyleydi diski biçimlendirirken gpt değilse format atmanız gerekiyor dendi bana ama ben bir Hintli abinin videosunda bulup cmd de birkaç komutla çözdüm videoda anlatılanları yaptıkdan sonra pc res atıp BİOS a girip UEFI etkinleştirin ve kontrol edince oluyor bende oldu en azından umarım işinize yarar. İyi Forumlar

Teşekkürler hocam elinize sağlık. İşe yaradı şuan kurulum asistani ile kuruyorum. Hintli dayilar bu isi biliyor :d

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
Teşekkürler hocam elinize sağlık. İşe yaradı şuan kurulum asistani ile kuruyorum. Hintli dayilar bu isi biliyor :d
Rica Ederim ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu bana. Bu arada Hintli dayılar gerçekten bu işi biliyor.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Akşam eve geçince detaylı bakayım hocam. Şuan araştırma yapamıyorum.
hocam aynı profil bende de var ama ben w10 formatı atamıyorum nedeni nedir ya nasıl o kısmı enabled disabled olarak çevireceğim

Top Bottom