Neler Yeni

Windows 11 yükseltme sonrası ne yapılmalı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
şu anda windows 11 e yükseltme yapıyorum dosyalarım kaybolmadan işlem sonrası yapmam gereken silmem gereken gereksiz veri win 10 dan kalan vs varmı mesela win 10 dan kalan eski driver felan olsun

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Yanlış hatırlamıyorsam Disk Temizleme'den Windows 10'a geri dönme dosyalarını temizliyodun ama hemen temizleme bi sıkıntı falan olursa geri dönmen için var o. Baya oldu Windows 11'e geçeli tam hatırlamıyorum. Ekran kartı driverını da Windows 11 olarak yüklersen başka bir şey kalmaz diye düşünüyorum.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam Disk Temizleme'den Windows 10'a geri dönme dosyalarını temizliyodun ama hemen temizleme bi sıkıntı falan olursa geri dönmen için var o. Baya oldu Windows 11'e geçeli tam hatırlamıyorum. Ekran kartı driverını da Windows 11 olarak yüklersen başka bir şey kalmaz diye düşünüyorum.
20gb tı sildim bile hocam :(

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
20gb tı sildim bile hocam :(
Ben ilk zamanlarda bikaç sıkıntı yaşadım. Sonra updatelerle çözüldü onlar. Bayadır sıkıntısız kullanıyorum, senin de sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum :)

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilk zamanlarda bikaç sıkıntı yaşadım. Sonra updatelerle çözüldü onlar. Bayadır sıkıntısız kullanıyorum, senin de sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum :)
şu an tek yaşadım sorun tema renginde özel olarak kendim ayarladım işte yazı rengi felan tema renkelrinden sonra bütün google da ki sitelerin rengi bile değişti sonra auto ayalara aldım bu biraz sıkıntılı çok berbat olmusştu windows xp ye döndü bi anda :D

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
şu an tek yaşadım sorun tema renginde özel olarak kendim ayarladım işte yazı rengi felan tema renkelrinden sonra bütün google da ki sitelerin rengi bile değişti sonra auto ayalara aldım bu biraz sıkıntılı olmuş çok berbat olmusştu windows xp ye döndü bi anda :D
Ben öyle bişey yaşamamıştım büyük ihtimal Windows 10'dan kalan ayarlar sıkıntı oldu sende. Ama halledebildiysen güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,067
Üyeler
168,379
Son üye
Furkan Emre Saygın
Top Bottom