Windows 11'de görev çubuğu saliselik olarak gidip geliyor

Reaksiyon skoru
67
Başlıkta yazdığım gibi saliselik olarak gidip geliyor video yakalayabilirsem koyacağım şu an da sadece bu resim var sfc/scannow işe yaramadı çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkür ederim iyi sosyaller.
Ekran görüntüsü 2024-07-23 195242.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı rx 560

Başlıkta yazdığım gibi saliselik olarak gidip geliyor video yakalayabilirsem koyacağım şu an da sadece bu resim var sfc/scannow işe yaramadı çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkür ederim iyi sosyaller.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı rx 560
Kronik win 11 işte kullanmayın şunu inan bilmiyorum çözümü

Kronik win 11 işte kullanmayın şunu inan bilmiyorum çözümü
15 gün önce geçtim tek sorunu bu ara sıra kullandığım oldu belli aralııklarla 3-4 ay kullanımıştım windows 11 hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım da gerçekten sorunlu bir işletim sistemi işlemci r5 1600 af acaba yetmiyor mu hiç bilmiyorum 8+8 de ram var

15 gün önce geçtim tek sorunu bu ara sıra kullandığım oldu belli aralııklarla 3-4 ay kullanımıştım windows 11 hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım da gerçekten sorunlu bir işletim sistemi işlemci r5 1600 af acaba yetmiyor mu hiç bilmiyorum 8+8 de ram var
Olabilir win 10 yüklemen lazım win 10 a geçersen 10 pro yükle

windows sorunları çok sıkıcı bende de windows donuyor son güncellemeler rezalet

Sistemin yeteri aslında istersen 10 kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,513
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri