Neler Yeni

Windows 11'de Kablosuz Mouse Sorunu

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Kadir
arkadaşlar merhaba başlıktan da belirtdiğim üzere windows 11 e geçtikden sonra mouse hem belirli aralıklarla takılmalar oluyor hemde mousu kullanmayınca artık daha hızlı kapatıyor kendini ve mousem kablosuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
fare ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Çevre Birimleri-Yazılım-İndirimler
arkadaşlar merhaba başlıktan da belirtdiğim üzere windows 11 e geçtikden sonra mouse hem belirli aralıklarla takılmalar oluyor hemde mousu kullanmayınca artık daha hızlı kapatıyor kendini ve mousem kablosuz
Bendede olmaya basladi 24h2 guncellemesinden sonra cozumu bulamadim . Cogunlukla pubg deyken oluyor wireless i kapatip kabloluya geciyorum oyle duzeliyor

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede olmaya basladi 24h2 guncellemesinden sonra cozumu bulamadim . Cogunlukla pubg deyken oluyor wireless i kapatip kabloluya geciyorum oyle duzeliyor
kabloluda düzeliyor mu düzeliyorsa alayım bitane

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Bende temiz kurulum yaptım şuan kullanıyorum öyle oyunlarda filan
24H2 kuruyor isen başta eski kurulumu seçerek kurman lazım. Yeni kurulumda yapıyor hatta bazen disk sorunu bile yapıyor yeni kurulum eski kurulumu seçmen lazım ana format ekranında.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24H2 kuruyor isen başta eski kurulumu seçerek kurman lazım. Yeni kurulumda yapıyor hatta bazen disk sorunu bile yapıyor yeni kurulum eski kurulumu seçmen lazım ana format ekranında.
Disk sorunu nasıl yapıyor hocam ?

Top Bottom