Neler Yeni

Windows 11'den Windows 10 Pro'ya Geçmek Mantıklı Mı?

zelrocil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat
Merhabalar, 5 yıllık laptopum artık eskisi kadar iyi çalışmamaya başladı, eski performansını alamıyorum(tabii ki yaşına göre normal ama bir süre daha idare etmek durumundayım). Bilgisayarım: Lenovo IdeaPad s145 İşlemcim: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.30 GHz. 12gb ram takılı.
Windows 11 çıktığından beri kullanıyorum, artık eski hızında olduğunu düşünmüyorum Windows 10 Pro'ya düşürsem biraz rahatlar mı, işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
Merhabalar, 5 yıllık laptopum artık eskisi kadar iyi çalışmamaya başladı, eski performansını alamıyorum(tabii ki yaşına göre normal ama bir süre daha idare etmek durumundayım). Bilgisayarım: Lenovo IdeaPad s145 İşlemcim: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.30 GHz. 12gb ram takılı.
Windows 11 çıktığından beri kullanıyorum, artık eski hızında olduğunu düşünmüyorum Windows 10 Pro'ya düşürsem biraz rahatlar mı, işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim.
evet mantıklı olur windows 10 home öneririm pro dan ziyade

Ovesna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk Saraç
Hocam neden home? Bilgisayarcı pro yükleyelim dedi o yüzden pro diye belirttim.
Pro da bir sürü kullanmadığımız gereksiz özellikler geliyor bu da yavaşlığa sebep oluyor diye home tercih ediliyor.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gerek yok. Arka planda kullanmadığın uygulamaları servisleri kapat çare olur. Tonla program kurmuşsundur kaç yılda arka planda çoğu çalışıyosa bir süre sonra 10 da daha kötü olur.

Top Bottom