Windows 11den windows 10a geçilir mi?

pxnzehir

80+
Reaksiyon skoru
2
RTX 5070
Ryzen 5 7500F
32gb ram
Sistem bu ilk önce windows 11 kurduk ekran gitme sorunları oldu format atıp tekrar w11 kurduk şimdi oyuna giriyor ama durduk yere oyundayken yeniden başlatıyor sistemi böyle sorunlarla uğraşmak istemediğm için windows 10a geçmeyi düşünüyorum ya da yeniden format atıp windows 11i denemeli miyim? Valo CS2 tarzı oyunları oynuyorum bilgisayarı aldığımdan beri doğru dürüst kullanamadım ne yapmalıyım?

RTX 5070
Ryzen 5 7500F
32gb ram
Sistem bu ilk önce windows 11 kurduk ekran gitme sorunları oldu format atıp tekrar w11 kurduk şimdi oyuna giriyor ama durduk yere oyundayken yeniden başlatıyor sistemi böyle sorunlarla uğraşmak istemediğm için windows 10a geçmeyi düşünüyorum ya da yeniden format atıp windows 11i denemeli miyim? Valo CS2 tarzı oyunları oynuyorum bilgisayarı aldığımdan beri doğru dürüst kullanamadım ne yapmalıyım?
1-Windows 10 ltsc 2021 geç
2-microsoft store kullanıyorsan https://github.com/kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore
Bunu kur
3- parçaları teker teker test et bi sorun var mı öğren

Heh bak bu sorularla gelin o zaman cevap verelim yanlış anşılmasın windows sürümlerinin ilk yılı haricinde hangi sürüm olursa olsun her zaman ikinci yılında toparlar. Win7 kullnırken Win8e geçelim mi yada Win8.1 kullnırken Win10a geçelim mi sorusu hep saçmadır yersizdir çünkü hergün tonla aynı soru sorulur. neyse

Biride aha böyle desin ki Win11den Win7ye kadar gidelim mi o zaman klişe olmaktan çıkar.

Sistemin gayet iyi. İki sürüm önerebilirim kendimde kulnırım uzun zamandır.
Win11-23H2 mümkünse ağuststan önceki güncellemesi olsun.
Win10-21H2 sürümü. İkiside işini görür

parçalarda hiçbir sıkıntı yok hocam yardımınız için teşşekür ederim dediğiniz Windows 10 ltsc 2021 geçiceğim büyük ihtimal
Benim intel a750 driveri desteklemiyor diye win10 22h2 geçmek zorunda kaldım keşke hala ltsc kullanabilsem ltsc mükemmel bişey ya

Heh bak bu sorularla gelin o zaman cevap verelim yanlış anşılmasın windows sürümlerinin ilk yılı haricinde hangi sürüm olursa olsun her zaman ikinci yılında toparlar. Win7 kullnırken Win8e geçelim mi yada Win8.1 kullnırken Win10a geçelim mi sorusu hep saçmadır yersizdir çünkü hergün tonla aynı soru sorulur. neyse

Biride aha böyle desin ki Win11den Win7ye kadar gidelim mi o zaman klişe olmaktan çıkar.

Sistemin gayet iyi. İki sürüm önerebilirim kendimde kulnırım uzun zamandır.
Win11-23H2 mümkünse ağuststan önceki güncellemesi olsun.
Win10-21H2 sürümü. İkiside işini görür
tamamdır hocam güncellemelere karışmıyorum :cool:

win10 geç 11 boşver

tamamdır hocam güncellemelere karışmıyorum :cool:

Tabi güncellemek sana kalmış normal kullanıcılara genelde önerilir gelişmiş kullnıcıların hiçbiri asla güncellemez başına geecekleri bilir ben 10 yıldır güncellemiyorum 25 yıllık tecrube var ama sen bilirsin tabi ağustos dememin sebebi SSd güncellemesi ile SSD bozan bir güncelleme vardı mümkünse ağustos öncesi olsun dedim

1761159726382.webp

Tabi güncellemek sana kalmış normal kullanıcılara genelde önerilir gelişmiş kullnıcıların hiçbiri asla güncellemez başına geecekleri bilir ben 10 yıldır güncellemiyorum 25 yıllık tecrube var ama sen bilirsin tabi ağustos dememin sebebi SSd güncellemesi ile SSD bozan bir güncelleme vardı mümkünse ağustos öncesi olsun dedim

Alıntıyı görüntüle
çok sağolun hocam neyseki güncellemeyi beceremedim zaten w10 geçiçem hiç 11le uğraşmicam artık

Geri