louis bloom
80+ Silver
2 gün önce Windows 11 Pro'a temiz kurulum olarak geçiş yaptım. Güzel bir format sonrası driverları vb. ufak tefek ayarlamaları da yaptıktan sonra kullanmaya başladım. 2 gündür hiçbir hatayla karşılaşmadım. Sistemin CPU, RAM, GPU kullanımları gayet normal. Oyunlarımı baştan yükledim, aynı şekilde kullandığım uygulama ve programları da baştan yükledim. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. BIOS'dan ek bir ayar da yapmadım. Forumda Windows 11'e geçilir mi ? Sorularına cevaben ''GEÇİLMEZ'' diyor çoğunluk ancak ben geçilebilir olduğunu düşünüyorum. Tasarım vb. açısından çok daha hoş olduğu zaten aşikar. Performans konusunda da hiçbir kayıp yaşamadım. RDR 2'yi 2 gündür oynuyorum ve Windows 10 ile aynı FPS değerlerini alıyorum. İlk çıktığı zamanlar ben de beğenmeyip direkt Windows 10'a dönmüştüm fakat şu an kesinlikle kullanılabilir ve güncellikten zarar gelmez, güncel olana geçilebilir.
Belki direkt yükseltme yaparak geçtiğiniz içinde sorunlara veyahut yavaşlamalara sebep olabilir. Bu yüzden temiz kurulum öneririm.
Sizlerin düşünceleri nelerdir kullananlar ya da yakın zamanda deneyimleyen olduysa, size göre 'artık' Windows 11 kullanılabilir ve stabil bir kıvamda mı ?
Belki direkt yükseltme yaparak geçtiğiniz içinde sorunlara veyahut yavaşlamalara sebep olabilir. Bu yüzden temiz kurulum öneririm.
Sizlerin düşünceleri nelerdir kullananlar ya da yakın zamanda deneyimleyen olduysa, size göre 'artık' Windows 11 kullanılabilir ve stabil bir kıvamda mı ?
Son düzenleme: