Ben olsam gecmezdim hala hatalar varMerhaba arkadaşlar ryzen 3 3100 işlemcim var w11'e geçmeli miyim sizce performans artışı olur mu?
Ssd yok sistemde sadece 7200 rpm HDD var.
hatalar var hailaMerhaba arkadaşlar ryzen 3 3100 işlemcim var w11'e geçmeli miyim sizce performans artışı olur mu?
Ssd yok sistemde sadece 7200 rpm HDD var.
stabil değil anlamında bazzı oyunlarda fps drop fps düşüklükleri gibiNe gibi hatalar var?
Post automatically merged:
Ne gibi hatalar var?
Ben olsam gecmezdim hala hatalar var
Ben hata almadım tam sürüm çıktığından beri kullanıyorum.Oyunlarda 35-40 FPS artış oldu her grafikte.Her şekilde performansta da hızlanma oldu.hatalar var haila
fps dropNe gibi hatalar var?
Post automatically merged:
Ne gibi hatalar var?
hangi oyunda 35-40 oldu hocam 35-40 fps den bahsediyorsun forumdakilerin hepsine yarısından çoğu sorsak stabil olana kadar geçmem diyeceklerine eminimBen hata almadım tam sürüm çıktığından beri kullanıyorum.Oyunlarda 35-40 FPS artış oldu her grafikte.Her şekilde performansta da hızlanma oldu.
Valorant-Fortnite-Gta 5 ve Online'ı-Minecraft-Rainbow ve daha bir sürü oyunda bu kadar artış oldu ortalamahangi oyunda 35-40 oldu hocam 35-40 fps den bahsediyorsun forumdakilerin hepsine yarısından çoğu sorsak stabil olana kadar geçmem diyeceklerine eminim
minecraft harici inanamam benValorant-Fortnite-Gta 5 ve Online'ı-Minecraft-Rainbow ve daha bir sürü oyunda bu kadar artış oldu ortalama
Gta 5 online'da en yüksekte 50 fps alıyordum bu fps 80'e çıktı.Fortnite ultrada 80'lerde alıyordum bu 120'lere çıktı valorantta en yüksekte 115'lerde alıyordum 140-160'lara çıktıminecraft harici inanamam ben![]()
Ryzen 3 1200 RX 570İşlemcin ve ekran kartın ne?