Hocam geçince bana mesaj atar mısın ya da buraya yazar mısın? Merak ediyorum bende. Performanstan ziyade kullanım açısından daha avantajlı mı değil mi gibisindenBen de yüklüyorum şuan da bakalım performans artışı falan olacak mı
Neden 720 p oynuyorsun kiBu arada 1280-720 oynuyorum oyunları söyleyeyim.1080P'de artış o kadar mı bilmiyorum ama 720P'de o kadar
Temiz kurulum ile geçmiş bulunmaktayım tasarım olarak w10 a göre daha iyi şuana kadar bir donma, kasma ile karşılaşmadım kullanım açısından da gayet akıcı basit bir kullanımı var r6s yüklüyorum bakalım fps artışı olmuş mu diye bakıcam olursa yazarım buraya.Hocam geçince bana mesaj atar mısın ya da buraya yazar mısın? Merak ediyorum bende. Performanstan ziyade kullanım açısından daha avantajlı mı değil mi gibisinden
Hadi bakalımNeden 720 p oynuyorsun ki
Temiz kurulum ile geçmiş bulunmaktayım tasarım olarak w10 a göre daha iyi şuana kadar bir donma, kasma ile karşılaşmadım kullanım açısından da gayet akıcı basit bir kullanımı var r6s yüklüyorum bakalım fps artışı olmuş mu diye bakıcam olursa yazarım buraya.
Monitörüm 720PNeden 720 p oynuyorsun ki
Temiz kurulum ile geçmiş bulunmaktayım tasarım olarak w10 a göre daha iyi şuana kadar bir donma, kasma ile karşılaşmadım kullanım açısından da gayet akıcı basit bir kullanımı var r6s yüklüyorum bakalım fps artışı olmuş mu diye bakıcam olursa yazarım buraya.