Windows 11'e geçmeli miyim?

Bu konuyu bende düşünüyorum. Anket yapmıştım genelde geçme yönünde cevaplar almıştım. Kararsızım. Kullananlar neler diyor acaba burada?
Ben de yüklüyorum şuan da bakalım performans artışı falan olacak mı

Ben de yüklüyorum şuan da bakalım performans artışı falan olacak mı
Hocam geçince bana mesaj atar mısın ya da buraya yazar mısın? Merak ediyorum bende. Performanstan ziyade kullanım açısından daha avantajlı mı değil mi gibisinden

Eğer sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız ve üşeniyorsanız biraz daha bekleyin. Bazı kişilerde aşırı derecede performans artışı olduğu gibi hep hata alan da oldu. Şansa bağlı.

Bu arada 1280-720 oynuyorum oyunları söyleyeyim.1080P'de artış o kadar mı bilmiyorum ama 720P'de o kadar
Neden 720 p oynuyorsun ki :D
Hocam geçince bana mesaj atar mısın ya da buraya yazar mısın? Merak ediyorum bende. Performanstan ziyade kullanım açısından daha avantajlı mı değil mi gibisinden
Temiz kurulum ile geçmiş bulunmaktayım tasarım olarak w10 a göre daha iyi şuana kadar bir donma, kasma ile karşılaşmadım kullanım açısından da gayet akıcı basit bir kullanımı var r6s yüklüyorum bakalım fps artışı olmuş mu diye bakıcam olursa yazarım buraya.

Temiz kurulum ile geçmiş bulunmaktayım tasarım olarak w10 a göre daha iyi şuana kadar bir donma, kasma ile karşılaşmadım kullanım açısından da gayet akıcı basit bir kullanımı var r6s yüklüyorum bakalım fps artışı olmuş mu diye bakıcam olursa yazarım buraya.
Hadi bakalım :)

Monitörüm 720P

Geri