Windows 11'e geçmeli miyim?

Thlen

80+
Reaksiyon skoru
90
Merhaba arkadaşlar ryzen 3 3100 işlemcim var w11'e geçmeli miyim sizce performans artışı olur mu?
Ssd yok sistemde sadece 7200 rpm HDD var.

Merhaba arkadaşlar ryzen 3 3100 işlemcim var w11'e geçmeli miyim sizce performans artışı olur mu?
Ssd yok sistemde sadece 7200 rpm HDD var.
hatalar var haila

Ne gibi hatalar var?
Post automatically merged:

Ne gibi hatalar var?
fps drop
valorant vb rekabetçi bazı oyunlarda hata veriyor valorant çözülsede bazı kişilerde çözülmüyor yada hata almaya devam ediyorlar
çoğu yazılım daha w11 geçmedi
birde benim bazı kişisel tercihlerimden dolayı w11 e geçmeyi düşünmüyorum 1-2 yıl daha w10 da kalacağımı düşünüyorum ofis işleri vs ile ilgileniyorsanız geçebilirsiniz 11

ayrıca windows 11 in sistem gereksinimleri çok boş şu devirde sistem gereksinimini düşürüp olabildiğince optimizasyon odaklı çalışmaları gerekiyor ama her çıkardıkları os öncekinin 2 katı kadar sistem istiyor saçmalıktan ibaret özellikle şu tpm2.0 olayı baya saçma geliyor bana

Ben hata almadım tam sürüm çıktığından beri kullanıyorum.Oyunlarda 35-40 FPS artış oldu her grafikte.Her şekilde performansta da hızlanma oldu.
hangi oyunda 35-40 oldu hocam 35-40 fps den bahsediyorsun forumdakilerin hepsine yarısından çoğu sorsak stabil olana kadar geçmem diyeceklerine eminim

hangi oyunda 35-40 oldu hocam 35-40 fps den bahsediyorsun forumdakilerin hepsine yarısından çoğu sorsak stabil olana kadar geçmem diyeceklerine eminim
Valorant-Fortnite-Gta 5 ve Online'ı-Minecraft-Rainbow ve daha bir sürü oyunda bu kadar artış oldu ortalama

Peki sıfır kurulum yapıp mı geçeyim windows 11'e yoksa direkt update yaparak mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,676
Üyeler
190,947
Son üye
joe goldberg12
Geri