Ben geçtim pek memnun değilim açıkçası çok bi özelliği yok winodows 10 dan memnunsan tavsiye etmemŞuan windows 10 kullanıyorum, pc yi formatlayacağım. sizce windows 11 e geçmelimiyim, geçmeliysen nasıl yapacağım hem format atıp hem windows 11 kurmayı
ne değişiyor ki geçince, yani memnunum da bidaha geçmekle uğraşmamak için format atmışken geçeyim mi diye düşünmüştüm. siz neden memnun değilsinizBen geçtim pek memnun değilim açıkçası çok bi özelliği yok winodows 10 dan memnunsan tavsiye etmem
Yani pek bişey değişmiyor ama ayarlar menüsü bence berbat oluyor klasör görünümleri filan güzelleşiyor ama hala birçok hatası var tam anlamıyla bitmiş değil.ne değişiyor ki geçince, yani memnunum da bidaha geçmekle uğraşmamak için format atmışken geçeyim mi diye düşünmüştüm. siz neden memnun değilsiniz
valla ayni sekil bende begenmedim alisamadigik icin win 10 pro ya geri döndüm şimdide karsima Windows 11 e gec kardes bildirimleri gelip duruyor windows tacizcidir.Ben geçtim pek memnun değilim açıkçası çok bi özelliği yok winodows 10 dan memnunsan tavsiye etmem
ya en basitinden duvar kağıdımı değişiyorum oyuna girip çıkınca bir anda gri oluyor yeniden başlatıyorum düzeliyo ama bunlar rahatsız ediyo beni o yüzden memnun değilim.sistemim amd ryzen 5 3600 rtx 2060 16gb ram
eğer hatalar yoksa geçeceğim, ne gibi hatalar var
Aynen bende boyle düşünüyom daha tam bitmedi hattaları var ama bence arayüzü güzel yani değişmişYani pek bişey değişmiyor ama ayarlar menüsü bence berbat oluyor klasör görünümleri filan güzelleşiyor ama hala birçok hatası var tam anlamıyla bitmiş değil.