Evet MacBook hocam.Hocam mac mi kullanıyorsunuz
MacBook Pro m4 pro 16 inç kullandığım cihaz hocam. eğer windows kuramazsam ikinci bilgisayarı almayı düşünüyorum.macte win olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
85klik cihaz ama win kurulmuyor![]()
Herkes windows kullanıyor hocam. macOS kullanan yok.Mac'e Windows kurmak saçma geldi. özellikle M4
bilen birine yaptırın macın kendi dosyalarıyla uğraşırsanız tamamende gidebilir ama ben kurmazdım yaMacBook Pro m4 pro 16 inç kullandığım cihaz hocam. eğer windows kuramazsam ikinci bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Herkes windows kullanıyor hocam. macOS kullanan yok.
masOS kullanan var hocam nasıl yokMacBook Pro m4 pro 16 inç kullandığım cihaz hocam. eğer windows kuramazsam ikinci bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Herkes windows kullanıyor hocam. macOS kullanan yok.
gaming laptop kullanıyordum şarjı 3 saat gidiyordu ve taşıması da işkence oluyordu ayrıca deli gibi ısınıp fan sesi çıkarıyordu. sessiz, hafif, güçlü ve bataryası iyi gitsin diye aldım. gerçekten çok hafif ve bataryası 24 saat gidiyor çok memnunum. tek sıkıntım windows çalıştıramamak çoğu program macosta yok.bilen birine yaptırın macın kendi dosyalarıyla uğraşırsanız tamamende gidebilir ama ben kurmazdım ya
madem win kullanıcaktın niye mac aldınk seninkini fiyatı 85k da değilmiş 120kmış mükemmeler sistemler dizilirdi o fiyata
o da senin gaming laptopunun modeline bağlı istersen 120k atayım sana laptop hepsinin aynı olmadığnı anlaman için. anladığım kadarıyla masa üstü kullanmayacaksın taşıma falan dedingaming laptop kullanıyordum şarjı 3 saat gidiyordu ve taşıması da işkence oluyordu ayrıca deli gibi ısınıp fan sesi çıkarıyordu. sessiz, hafif, güçlü ve bataryası iyi gitsin diye aldım. gerçekten çok hafif ve bataryası 24 saat gidiyor çok memnunum. tek sıkıntım windows çalıştıramamak çoğu program macosta yok.
macbook'u bırakmayı düşünmüyorum gerçekten çok iyi cihaz. dediğim gibi tek sıkıntısı windows olmaması. masaüstü sevmiyorum ama masaüstü sistem de kurabilirim bütçeyi ayarlayabilirsem. sanırım masaüstü sistem kurmak güçlü bir windows laptop almaktan daha ucuza mal olur.o da senin gaming laptopunun modeline bağlı istersen 120k atayım sana laptop hepsinin aynı olmadığnı anlaman için. anladığım kadarıyla masa üstü kullanmayacaksın taşıma falan dedin
Macteki çip ile gerçek bir windows kullanman imkansız. Hiç bir şekilde mümkün değil. Ama sanal olarak çalıştırabilmen mümkün. Hem macos hem windows 11 kurabilirsin. Bunu yapabileceğin ücretli programlar var.macbook'u bırakmayı düşünmüyorum gerçekten çok iyi cihaz. dediğim gibi tek sıkıntısı windows olmaması. masaüstü sevmiyorum ama masaüstü sistem de kurabilirim bütçeyi ayarlayabilirsem. sanırım masaüstü sistem kurmak güçlü bir windows laptop almaktan daha ucuza mal olur.
parallels programını duydum ama performans çok fazla düşüyormuş bu şekilde maalesef.Macteki çip ile gerçek bir windows kullanman imkansız. Hiç bir şekilde mümkün değil. Ama sanal olarak çalıştırabilmen mümkün. Hem macos hem windows 11 kurabilirsin. Bunu yapabileceğin ücretli programlar var.