Skynel
80+ Gold
Dahası
Hangisini seçmeliyim dostlar
İndirebilirsiniz.Hocam benim anlamadığım şu ben şuan insider programına katılarak Windows 11'i indiremiyor muyum?
Hocam ben böyle yaptım ama herhangi bir update ya da nasıl güncelleyeceğime dair önüme bir şey gelmedi ne yapmalıyımWindows 11 indirmek istiyorsanız en üstekini seçmeniz gerekiyor. Ortadakini seçerseniz Ağustos gibi gelecekmiş Win11 o seçeneği kullananlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirebilirsiniz.
O zaman başka bir sorun vardır hocam.Biostan secure boot ve tpm özelliğini açtınız mı ?Hocam ben böyle yaptım ama herhangi bir update ya da nasıl güncelleyeceğime dair önüme bir şey gelmedi ne yapmalıyım
Alıntıyı görüntüle
Hayır hiçbir belgem kaybolmadı bizzat kendim denedim.peki windows 11 güncellerken dosyalar gidiyormu
peki oyunlarda fps kaybı varmı geçeyimmi sizce oyun oynanırmıO zaman başka bir sorun vardır hocam.Biostan secure boot ve tpm özelliğini açtınız mı ?
Hayır hiçbir belgem kaybolmadı bizzat kendim denedim.
Açmıştım hocam PC'yi yeniden başlatıp güncellemeleri kontrol ettim indirmeye başladıO zaman başka bir sorun vardır hocam.Biostan secure boot ve tpm özelliğini açtınız mı ?
Hayır hiçbir belgem kaybolmadı bizzat kendim denedim.
FPS kaybı falan yok, hatta W10'da boşta 6GB RAM tüketilirken şu an 4-4.5GBpeki oyunlarda fps kaybı varmı geçeyimmi sizce oyun oynanırmı
Hayır.peki windows 11 güncellerken dosyalar gidiyormu