sherlockducky
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bende 23h2 var ssuanBence henüz kimseye gelmedi. Ne AMD; ne de Intel' e..
evet bende 23h2 var ssuanBence henüz kimseye gelmedi. Ne AMD; ne de Intel' e..
Ben zaten hep 60 Wattlık alıyorum petrolden diyorsun yani öyle mi?psu mu hocam laptop kullanıyorum ben![]()
biraz sıcaklıkları düşük tutmak istiyorum o yüzden sınırlıyorum evetBen zaten hep 60 Wattlık alıyorum petrolden diyorsun yani öyle mi?![]()
Aynen.Evet. Bende 23H2 var şu an.
Hiç fan sesi de gelmez laptoptanbiraz sıcaklıkları düşük tutmak istiyorum o yüzden sınırlıyorum evet![]()
yok geliyor hocam o kadar değil hatta ben bilerek biraz fazla açıyorum amaç laptop ısınmasın ısınmayan laptopa hasret kaldım zaten önceki nitro5den dolayı 90 dereceler bıktırdıAynen.
Post automatically merged:
Hiç fan sesi de gelmez laptoptan![]()
Aslında kimsenin laptopu ısınmaz kolay kolay. Fabrikaların o kullanmış olduğu termal pedler ve termal macunlar çamur gibi. Bu işin prosedürü aslında laptop eline geçer geçmez basacaksın işlemci ve ekran kartı çipi üzerine 20W m/k Pullsar marka termal macun ve Pullsar termal pedleri. Bak o zaman ısı denen bir şey kalıyor mu. Hele bir de laptop altını yüksek tutarsan tadından yenmezyok geliyor hocam o kadar değil hatta ben bilerek biraz fazla açıyorum amaç laptop ısınmasın ısınmayan laptopa hasret kaldım zaten önceki nitro5den dolayı 90 dereceler bıktırdı![]()
o termal pedler işe yarıyormuş gördüm ama macunlar o kadar etki etmiyor bence bende gittim sıvı metal macunlu cihaz aldım sorunu kökten çözdümAslında kimsenin laptopu ısınmaz kolay kolay. Fabrikaların o kullanmış olduğu termal pedler ve termal macunlar çamur gibi. Bu işin prosedürü aslında laptop eline geçer geçmez basacaksın işlemci ve ekran kartı çipi üzerine 20W m/k Pullsar marka termal macun ve Pullsar termal pedleri. Bak o zaman ısı denen bir şey kalıyor mu. Hele bir de laptop altını yüksek tutarsan tadından yenmez
Şu sıvı metalleri inan çok merak ediyorum. Ben de de bilgisayar bozulmuyor hiç. Bir türlü yeni nesillere geçemiyorum. Hala 7. nesildeyimo termal pedler işe yarıyormuş gördüm ama macunlar o kadar etki etmiyor bence bende gittim sıvı metal macunlu cihaz aldım sorunu kökten çözdüm![]()
Bir de termal işlemlerde takım olarak satın alıp kullanmayı çok seviyorum. Adı belli, sanı belli tam takımo termal pedler işe yarıyormuş gördüm ama macunlar o kadar etki etmiyor bence bende gittim sıvı metal macunlu cihaz aldım sorunu kökten çözdüm![]()
Yoo! İşlemci ile heatsing arasında bir defter yaprağı kalınlığında boşluk kalıyor. O boşluk kısmı macunla doldurmak şiddetli önem arz ediyor azizimo termal pedler işe yarıyormuş gördüm ama macunlar o kadar etki etmiyor bence bende gittim sıvı metal macunlu cihaz aldım sorunu kökten çözdüm![]()
sizin işlemci ne hocam sanırım masaüstü kullanıyorsunuz. bendeki işlemci 13700hx model predator helios neo 16. sıvı metal düzgün gelirse 10 numara gelmezse direkt iade etmek lazım.Şu sıvı metalleri inan çok merak ediyorum. Ben de de bilgisayar bozulmuyor hiç. Bir türlü yeni nesillere geçemiyorum. Hala 7. nesildeyim
Bir de termal işlemlerde takım olarak satın alıp kullanmayı çok seviyorum. Adı belli, sanı belli tam takım
Yoo! İşlemci ile heatsing arasında bir defter yaprağı kalınlığında boşluk kalıyor. O boşluk kısmı macunla doldurmak şiddetli önem arz ediyor azizim
Yo ben laptop kullanıyorum. i5 7200U / nVidia Geforce 920MX 500SSD / DDR4 12GBRam / Win11Prosizin işlemci ne hocam sanırım masaüstü kullanıyorsunuz. bendeki işlemci 13700hx model predator helios neo 16. sıvı metal düzgün gelirse 10 numara gelmezse direkt iade etmek lazım.