internette araştırarak rehberlerini bulabilirsinişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
windows 10 hakkında birz şüphem var sistemim çok iyi değil zatensistemin iyi ise anlamsız win 10 kur
nerden yüklicemFormat at.
WIN 7 64 Isosu yükle.
10 yıllık PC im win 10 64 bit kaldırıyor eğer seninki 6-7 yıllık ise rahat rahat kaldırır.windows 10 hakkında birz şüphem var sistemim çok iyi değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerden yüklicem
aynı durum i3 2100 hd 6450 var10 yıllık PC im win 10 64 bit kaldırıyor eğer seninki 6-7 yıllık ise rahat rahat kaldırır.
eğer ürün anahtarın varsa sitesinden indirebilirsin. yoksa buradan indir. https://www.heidoc.net/joomla/techn...icrosoft-windows-and-office-iso-download-toolişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
Yaniiii kaldırabilirde kaldıramayabilirde emın değilim çünkü bende 8gb ram 1gb ekran kartı ve AMD athlon ıı x4 4 çekirdekli işlemci varintel pentium B960 2.20GHz
4 gb ram
intel hd graphics family
Hocam bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin.Orda 32bit(x64) falan feşman bir şey yazıyorsa yükseltebilirsinizişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?