internette araştırarak rehberlerini bulabilirsinişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
10 yıllık PC im win 10 64 bit kaldırıyor eğer seninki 6-7 yıllık ise rahat rahat kaldırır.windows 10 hakkında birz şüphem var sistemim çok iyi değil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nerden yüklicem
aynı durum i3 2100 hd 6450 var10 yıllık PC im win 10 64 bit kaldırıyor eğer seninki 6-7 yıllık ise rahat rahat kaldırır.
eğer ürün anahtarın varsa sitesinden indirebilirsin. yoksa buradan indir. https://www.heidoc.net/joomla/techn...icrosoft-windows-and-office-iso-download-toolişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
Hocam bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin.Orda 32bit(x64) falan feşman bir şey yazıyorsa yükseltebilirsinizişlemcim 64 bit destekliyor işletim sistemim windows 7 32 bit şuanda ve ben windows 7 64 bit yapıcam ama kurulumu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz?