Window's 7 Ethernet görmüyor

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
Elimde bir bilgisayar var i 7 930 var ethernet kablosu takılı anakartta ışık yanıyor ama görmüyor interneti her türlü yöntemi denedim cmd den reset attım aygıti kaldırdım başka ne yapmalıyım

kablosuz veya laptop ise interneti görmemesinin bir sebebi var fn tuşu ile klavyenin üst f1 f2 f3 f4 f5 tuşlarının birinde olabilir fn tuşuna basıp o internet simgesinin olduğu tuşu bulup basarsan bence açılır :)
Post automatically merged:

bende öyle açtım internet görmüyordu win 7 kullanıyorum şuanda :)

kablosuz veya laptop ise interneti görmemesinin bir sebebi var fn tuşu ile klavyenin üst f1 f2 f3 f4 f5 tuşlarının birinde olabilir fn tuşuna basıp o internet simgesinin olduğu tuşu bulup basarsan bence açılır :)

bende öyle açtım internet görmüyordu win 7 kullanıyorum şuanda :)
Kablolu kanka masaüstü

kanka ne zamandır bu böle hangi parçalar değişti yeni internet mi yeni bilgisayarmı yeni kablomu taktın
Kanka uzun zamandır kullanılmıyor kenarda duruyor du bugün çalıştırdım USB ile. Telefondan int aktarıyorum ethernet ışığı yanıyor ama İnternet gelmiyor

.

Ekler

• IMG_20220806_210137.jpg
    IMG_20220806_210137.jpg
    945.1 KB · Hit: 31
aygıtı kaldırdıysan geri yüklemen gerekir ayrıca bence temiz bir format at bilgisayarı sıfırlamak çoğu sorunu çözüyo

Kanka uzun zamandır kullanılmıyor kenarda duruyor du bugün çalıştırdım USB ile. Telefondan int aktarıyorum ethernet ışığı yanıyor ama İnternet gelmiyor

.
Windows Update de güncelleştirmeleri denetle Windows 7 olduğu için biraz uzun sürebilir. Orda belki LAN driverı vardır.

ctrl+r yapıp msinfo32 yazıp önce anakartın tam ismini öğren sonra ethernet driver ını indir
eğer olmazsa
1659831031347.png
bu videodaki yolları uygula wifi için ama belki çalışabilir

Windows Update de güncelleştirmeleri denetle Windows 7 olduğu için biraz uzun sürebilir. Orda belki LAN driverı vardır.
Windows Update çalışmaz Microsoft un artık win7 desteği olmadığı için

Geri