omerb.gzck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
Windows 7 pc me format atıp win 10 kuracağım win10 usb sini ayarladım ancak format işini nasıl yapacağım
PC kaldircak mi ?Windows 7 pc me format atıp win 10 kuracağım win10 usb sini ayarladım ancak format işini nasıl yapacağım
miin gereksinimleri karşılıyor olmadı tekrar win 7 kuracağım bir program lazım bana win 7 desteklemiyor o o nedenle yükseltmem lazımPC kaldircak mi ?
Biostan boot menüsüne girerek yapacaksınızWindows 7 pc me format atıp win 10 kuracağım win10 usb sini ayarladım ancak format işini nasıl yapacağım
bunu izledim ancak önce format atacağım laptoba
usb hazırlamam gerekmiyormu?Biostan boot menüsüne girerek yapacaksınız
Format bu işte formattan kastın ne ?bunu izledim ancak önce format atacağım laptoba
E tabikide. Format usb hazırlamayı bilmiyorsanız internetten tamsa13 adlı kanala bakabilirsinizbunu izledim ancak önce format atacağım laptoba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usb hazırlamam gerekmiyormu?
Evet önce rufusla windowsu flasha yazdır sonra bu videoda dediklerini yap eğer takılırsan yaz yardımcı olmaya çalışırız.bunu izledim ancak önce format atacağım laptoba
usb hazırlamam gerekmiyormu?
bilmediğim için onu sordum aslında. video linki atabilirmisinizE tabikide. Format usb hazırlamayı bilmiyorsanız internetten tamsa13 adlı kanala bakabilirsiniz
Tamsa 13 format usb yazın çıkar. Şuan mobildeyim atamıyorumbilmediğim için onu sordum aslında. video linki atabilirmisiniz
windows 10 u usb ye attım zaten istediğim temiz vindows için formatlamak bu video da kaçırdığım yer oldu galiba bir daha bakarak deneyeyim ama format usb sini hazırlamam gerekiyor önceEvet önce rufusla windowsu flasha yazdır sonra bu videoda dediklerini yap eğer takılırsan yaz yardımcı olmaya çalışırız.
eyvallahTamsa 13 format usb yazın çıkar. Şuan mobildeyim atamıyorum
Önce windows 10 kurulum ekranına gel oradan tüm diski sıfırlayacaksınız.windows 10 u usb ye attım zaten istediğim temiz vindows için formatlamak bu video da kaçırdığım yer oldu galiba bir daha bakarak deneyeyim ama format usb sini hazırlamam gerekiyor önce