SerialSlayerTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Windows'u normal olarak başlat diyince açılmıyormu?arkadaşlar eski Casper PC Yi geri takayim dedim PC Yi açtığımda böyle bir hata ile karsilastim hangisine basarsam basayim bu ekrana geri geliyor ne yapmam lazım? Windows 7
aynı ekrana geliyorWindows'u normal olarak başlat diyince açılmıyormu?
Allah allah ben taktim fişi açtım ilk başta açıldı sonra mouse dondu hicbirsey yapmadan yeniden başlattım bu ekrana geldinormal olarak baslat tiklarsan acilmasi gerekiyor yanlislikla ilk acilista onarma tiklayip kaptmissan sistem çöker format gerekir
format at bad sector taramasi yap hlharddisk bozulmus olabilir ssd alman gerekebilir hız içinAllah allah ben taktim fişi açtım ilk başta açıldı sonra mouse dondu hicbirsey yapmadan yeniden başlattım bu ekrana geldi
Bilgisayar açılırken ardarda f8 tuşuna bas çıkan menüden güvenli modu seç pc yi güvenli modda başlat açılırsa yeniden başlat açılır muhtemelen.Windows'u normal olarak başlat diyince açılmıyormu?
güvenli modda başlattım..Bilgisayar açılırken ardarda f8 tuşuna bas çıkan menüden güvenli modu seç pc yi güvenli modda başlat açılırsa yeniden başlat açılır muhtemelen.
İşletim sistemi sorunlu muhtemelen format atmanız gerekecektir.güvenli modda başlattım..
tamamdır sağolunİşletim sistemi sorunlu muhtemelen format atmanız gerekecektir.