Windows 7 iso gerekli

gerçekten bu yazınıza çok sevindim hiç ümidim yoktu ssd den yana inşallah dediğiniz gibi gözle görülür bi fark yaratır umarım. Peki 8.1 en güncel hali elinizde varmı acaba veya nereden indirebilirim
Microsoft'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.

Ben HeiDoc kullanarak bu sürümü indirdim. 2018 sürümü olsa gerek.
Kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Hala daha kullanılabilir. Güvenlik açısından, güncel bir işletim sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.
Untitled.png

Güncellemeleri kontrol ettiğimde durum bu.
Unt2itled.jpg

Microsoft'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.

siteye giriş yaptım en üstteki sadece 8.1 yazanımı indireceğim şuan bende heidoc açık ordada 8.1 pro felan var en hafifi hangısı acaba hangısını indirmeliyim sistem özelliklerimi üstte yazdım yorumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben HeiDoc kullanarak bu sürümü indirdim. 2018 sürümü olsa gerek.
Kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Hala daha kullanılabilir. Güvenlik açısından, güncel bir işletim sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Güncellemeleri kontrol ettiğimde durum bu.
Alıntıyı görüntüledeğerli yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat arkadaşlar 8.1 kullanmanı öneriyoruz dediler sizce ne yapmalıyım

siteye giriş yaptım en üstteki sadece 8.1 yazanımı indireceğim şuan bende heidoc açık ordada 8.1 pro felan var en hafifi hangısı acaba hangısını indirmeliyim sistem özelliklerimi üstte yazdım yorumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Home olanı indirebilirsiniz.

tamamdır seçtim 64 bit indiriyorum 32 ye gerek yok bu sisteme galiba

benim de sistemim hemen hemen aynı win 8.1 kurdun mu dostum herhangi bir kasma vb. var mı ?. Ben de win 8.1 kurmayı düşünüyorum

benim de sistemim hemen hemen aynı win 8.1 kurdun mu dostum herhangi bir kasma vb. var mı ?. Ben de win 8.1 kurmayı düşünüyorum
E6500 işlemci ve hd5570 ekran kartı olan sisteme geçen 7 den 8.1 single langue geçiş yaptım gayet iyi tavsiyer ederim win 10 kasıyor çünkü genelde eski sistemler.

Geri