Laptop modeli nedir?Arkadaşlar eski bir laptopum var win 8.1e formatlayacağım fakat driver leri nerden indireceğim acaba bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Emachines e725Laptop modeli nedir?
Emachines e725
Hocam teşekkürler. Bir soru daha soracağım. Ram alacağım aidax64 te Max 667 mhz yazıyor DDR2 ben pek anlamıyorum da siz bana link atabilir misiniz satın alacağım da.Cihazda Intel GMA 4500 i-GPU bulunuyor. Son sürücüsü Windows 7 için fakat Windows 7 sürücüleri Windows 8'de de problemsiz çalışıyor.
Link Dell'in sitesinden ama sürücü kurulumu olduğu için bir fark olmayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geri kalan sürücüleri sistem otomatik olarak yükleyecektir ancak yüklenmeyen olursa yine yardımcı oluruz.
Laptop RAM'i mi? Üzerindeki RAM'i çıkarıp atmanız mümkün mü?Hocam teşekkürler. Bir soru daha soracağım. Ram alacağım aidax64 te Max 667 mhz yazıyor DDR2 ben pek anlamıyorum da siz bana link atabilir misiniz satın alacağım da.
Hocam teşekkürler. Bir soru daha soracağım. Ram alacağım aidax64 te Max 667 mhz yazıyor DDR2 ben pek anlamıyorum da siz bana link atabilir misiniz satın alacağım da.
Hocam iki adet var ama ben geçen sene çıkartmıştım bu iki ramı sonra geri taktim fakat 1gb olarak görüyordu. Dün açtım tekrar çıkart tak yaptım 2gb diyor ama 1gb kullanılabilir yazıyor ve aşırı yavaş büyük ihtimalle biri bozuk ramlar in. Sizce yenisini alsam düzelir mi. Hocam fotoğrafı atamıyorum boyutu büyük diyor isterseniz instagram üzerinden konuşalımLaptop RAM'i mi? Üzerindeki RAM'i çıkarıp atmanız mümkün mü?