windows 8.1 e geçmekte bir sıkıntı varmı ?

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,291
windows 10 kullanıyorum tek oynadığım oyun valorant uzun yıllar windows 8.1 kullandım laptop da şuan pc de hdd var ve windows 10 yavaş kalıyor windows 8.1 e geçmem de herhangi bir sorun varmı güvenlik konusu önemli değil valorant ile ilgili bir uyumsuzluk vs yaşarmıyım

windows 10 kullanıyorum tek oynadığım oyun valorant uzun yıllar windows 8.1 kullandım laptop da şuan pc de HDD var ve windows 10 yavaş kalıyor windows 8.1 e geçmem de herhangi bir sorun varmı güvenlik konusu önemli değil valorant ile ilgili bir uyumsuzluk vs yaşarmıyım
Sistemin nedir

i5 9400f rx 570 12 gb ram 1tb HDD segate
Sisteminiz gayet yüksek Windows 8.1 kullanabilirsiniz sorun olmaz fakat en kötü olarak 140 TL civarına Lexar SSD alarak hızınızı katlayabilirsiniz. Windows 10 tabii ki önerimdir fakat 8.1'de sorun çıkarmaz.

Sisteminiz gayet yüksek Windows 8.1 kullanabilirsiniz sorun olmaz fakat en kötü olarak 140 TL civarına Lexar SSD alarak hızınızı katlayabilirsiniz. Windows 10 tabii ki önerimdir fakat 8.1'de sorun çıkarmaz.
O sistemin hakkı Windows 10 işletim sistemi tavsiyem SSD al

Sistem gayet iyi ssd alsan hiçbir sıkıntısı kalmaz şuanda win10 için yeterli görünüyor çok mu yavaş ?

Hocam sisteminiz sizi SSD alana kadar taşıyacaktır. Windows 8.1 evet çok güzel ve stabil fakat hala demo sürümünde olan çöp oğlu çöp Windows 10 kullanmanız yararınıza olacaktır oyunlar ve sürücüler ilk önce W10'a çıkar bu yüzden 10 tavsiyemdir.
yavaş kalıyor bir tek valorant için ssd almak istemiyorum farklı programlarda kullanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7200 rpm 100 mb okuma 100 mb yazma hızı var

Geri