Prime777
80+ Bronze
Dahası
Windows 8.1 kuracam, Kurulum da sıkıntı çıkarır mı? USB, DVD, CD ile yapmayacağım. Setup ile. Sıkıntı çıkarır mı?
Olabilir ama sağlıklı değildir. Tavsiye edemeyiz Windows açılmaz hale bile gelebilir. Tecrübe ile sabittir.bu adam dan yapacam olur mu adam geçiyor ama
sıkınıtı çıkmaz beninki windows 10 kurtarmadı 8 yaptım usb ile sıkıntı çıkmadıWindows 8.1 kuracam, Kurulum da sıkıntı çıkarır mı? USB, DVD, CD ile yapmayacağım. Setup ile. Sıkıntı çıkarır mı?
Konuyu dikkatli okuyun lütfen.sıkınıtı çıkmaz beninki windows 10 kurtarmadı 8 yaptım usb ile sıkıntı çıkmadı
Açılır ama tavsiye edemeyiz temiz kurulum ile geçmeniz daha yararlı olur. Windows açılamaz hale bile gelebilir 20 liraya kıyıp bi 8gb usb alıverin yani çok mu zor 20tl?!Adam da açılıyorsa bende de açılır
Hocam win10'dan setup ile geçmeye çalıştım olmadı, 7'ye geçmeye çalıştım setup ile oldu şu an 7'deyim. 7'den direkt 8.1'e geçebilirim ama.Bal gibi kuracak mı setup?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden olmaz gardaşım, Şu an Windows 10 kullanıyorum. Setup ile Windows 8.1'e dönemez miyim reis?
açılır açılır merak etme açarım benAçılır ama tavsiye edemeyiz temiz kurulum ile geçmeniz daha yararlı olur. Windows açılamaz hale bile gelebilir 20 liraya kıyıp bi 8gb usb alıverin yani çok mu zor 20tl?!
Windows 7 geçip sonra 8.1 ile uğraşamam reisHocam win10'dan setup ile geçmeye çalıştım olmadı, 7'ye geçmeye çalıştım setup ile oldu şu an 7'deyim. 7'den direkt 8.1'e geçebilirim ama.
setup lada kurdum diğer pc yi oldu sıkıntı çıkmadı bende kardeşsen usb ile guruyon gardaş ben setup diyom
Siz bilirsiniz sizin cihazınız ben yine de uyarayım de uyarmadı olmasın.açılır açılır merak etme açarım ben
hocam açılmazsa ne yapacaz bilgisayarcı para alıyorSiz bilirsiniz sizin cihazınız ben yine de uyarayım de uyarmadı olmasın.
tamam kardeşsetup lada kurdum diğer pc yi oldu sıkıntı çıkmadı bende kardeş
20tl'ye usb alıp temiz format atacaksınız. Sakın mahalle bilgisayarcısına bulaşmayın!hocam açılmazsa ne yapacaz bilgisayarcı para alıyor
Hocam 2 farklı 8.1 sürümü + 2 farklı dilde sürümün setupu ile denedim next next yaptıktan sonra bi hata veriyodu adını tam hatırlayamadım şu an. Dene istiyorsan belki olur.açılır açılır merak etme açarım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7 geçip sonra 8.1 ile uğraşamam reis