Prime777
80+ Bronze
Dahası
Windows 8.1 kuracam, Kurulum da sıkıntı çıkarır mı? USB, DVD, CD ile yapmayacağım. Setup ile. Sıkıntı çıkarır mı?
Hocam 2 farklı 8.1 sürümü + 2 farklı dilde sürümün setupu ile denedim next next yaptıktan sonra bi hata veriyodu adını tam hatırlayamadım şu an. Dene istiyorsan belki olur.
8gb bellek 60tl olamaz 3tl falandır en fazla. Marketten al Migros falan.60 TL falan alıyor hocam
yok yok adam kendi kuruyor windows 10 u birde eve getiriyor ondan 60 TL8gb bellek 60tl olamaz 3tl falandır en fazla.
hocam migros aşırı uzakta ve osmaniye de yağmur yağıyor gidemem8gb bellek 60tl olamaz 3tl falandır en fazla. Marketten al Migros falan.
Sakın bilgisayarcıya götürme lütfen! Bir tane 8gb usb al hallet asla mahalle bilgisayarcılarına bulaşma.yok yok adam kendi kuruyor windows 10 u birde eve getiriyor ondan 60 TL
Migros sadece örnekti yakınında olan bir markete bak.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam migros aşırı uzakta ve osmaniye de yağmur yağıyor gidemem
Tavsiye etmiyorum kendi işinizi kendiniz yapın hem öğrenmiş olursunuz aşırı basit bir şey için bilgisayarcıya gitmeye değmez asla.Mahalle bilgisayarcısı değil hocam mahalle dışı biryer 10 yıldır falan tanır yani
Vardır kesin.bim de varmı