Windows 8.1 lite kurmalı mıyım?

1SKENDER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Herkese merhaba şimdi benim sistemim şöyle 3gb ram amd radeon hd4650 1gb ekran kartı intel 2 duo P8700 işlemci 10 yaşında bir laptop youtube 8.1 lite videoları görüyorum 400mb falan ram kullanıyor ben bundan yapsam bilgisayarın oyunlarda vs performansı artar mı normalde şu an boştayken yaklaşık 1gb ram kullanıyor bilgisayardaki her şey performansa ayarlı halde

Modlanmış Windows Kullanmayın. Embeed Industry 8.1 Pro tercih ediyorum :)
hocam biri cevap yazana kadar ohoo ben kurdum memnunum şu an
Post automatically merged:

Modlanmış Windows Kullanmayın. Embeed Industry 8.1 Pro tercih ediyorum :)
şey sorucam ben rami yükseltmek istiyorum da 4gb alıp toplam 6 olsun diye 8gba kadar destekliyormuş laptop nasıl bir şey almalıyım

işlemci de bu

Ekler

• w.PNG
    w.PNG
    12.3 KB · Hit: 47
  • wq.PNG
    wq.PNG
    15.4 KB · Hit: 49
  • Ekran Alıntısıwqe.PNG
    Ekran Alıntısıwqe.PNG
    22.7 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
hocam biri cevap yazana kadar ohoo ben kurdum memnunum şu an

şey sorucam ben rami yükseltmek istiyorum da 4gb alıp toplam 6 olsun diye 8gba kadar destekliyormuş laptop nasıl bir şey almalıyım

işlemci de bu
Hocam bence kullanmayın. Orijinal 8.1 kullanın daha iyi olur. Zaten modlanmış kullanmasanızda performans aynı. Orijinal kullanın ki virüs yemeyin

Hocam bence kullanmayın. Orijinal 8.1 kullanın daha iyi olur. Zaten modlanmış kullanmasanızda performans aynı. Orijinal kullanın ki virüs yemeyin
performans aynı fakat boşta ram kullanımı çok fark ediyor önceden normal 8.1 kurmuştum google 2 saatte açılıyordu arkada bir sürü şey çalıştığı için ve bir süre sonra bilgisayar kapanıyordu o kadar çok ısınıyordu ki evet güvenliği daha az ama yapacak bir şey yok boştayken 600mb ram kullanıyor şu an memnunum

Geri