Windows 8.1 mi - Windows 10 LTSC mi

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi sürümü kurmalıyım eski bir sistem var elimde önceden konu açmıştım sistemle alakalı o yüzden direk konuya giriyorum eski bir sistem olduğu için hangisi kurmak daha mantıklı Windows 10 LTSC sürümü bana daha mantıklı geliyor Windows 8.1 arayüzünü ve menüsünü sevmiyorum bu beni Windows 10 LTSC ye itiyor hem de daha yeni bir sürüm hem de RAM tüketimi çok düşük Windows 10 PRO ya göre LTSC sürümü sizce ne yapmalıyım

Donanımın Win 10 tarafından destekleniyorsa daha yüksek sürümü tercih et.

Donanımın Win 10 tarafından destekleniyorsa daha yüksek sürümü tercih et.
yani en fazla windows 10 ltsc destekler o da ram den dolayı 4gb ram mevcut sistemde ve windows 10 ltsc internetden baktığım üzere 800mb - 1gb civarı ram tüketiyormuş o yüzden nasıl olur diye sordum windows 8.1 mi kurmalıyım benim gönlüm windows 10 ltsc den yana sorun olur mu bilen vesaire varsa diye forum yazdım

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi sürümü kurmalıyım eski bir sistem var elimde önceden konu açmıştım sistemle alakalı o yüzden direk konuya giriyorum eski bir sistem olduğu için hangisi kurmak daha mantıklı Windows 10 LTSC sürümü bana daha mantıklı geliyor Windows 8.1 arayüzünü ve menüsünü sevmiyorum bu beni Windows 10 LTSC ye itiyor hem de daha yeni bir sürüm hem de RAM tüketimi çok düşük Windows 10 PRO ya göre LTSC sürümü sizce ne yapmalıyım
düz home kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,087
Üyeler
184,886
Son üye
Havzali
Geri