Neler Yeni

Windows 8.1 Pro ( Ethernet driver sorunu ) İnternet yok Lütfen yardım edin.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
BerkeP,

Driver Booster benzeri sürücü bulucular zararlı öğeler yüklemekte, veyahut yanlış sürücüler yüklemekte.

huseyin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Özkan

huseyin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Özkan
Arkadaşlar yardım lütfen

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Benim donanım kimliğini istedikten sonra attığım driver inince kurmayıp sağ tıkla dosyaya ve klasöre ayıkla deyip BerkeP nin attığın videodaki gibi manuel kurulum yap hallolacaktır

Jaja50

80+ Silver
BerkeP,

Driver Booster benzeri sürücü bulucular zararlı öğeler yüklemekte, veyahut yanlış sürücüler yüklemekte.
Zararlı öğelerden kastın nedir ? Ne gibi zararlar verebilir. Ben eski sistemlerimde çok kullanıyordum.

huseyin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Özkan
Benim donanım kimliğini istedikten sonra attığım driver inince kurmayıp sağ tıkla dosyaya ve klasöre ayıkla deyip BerkeP nin attığın videodaki gibi manuel kurulum yap hallolacaktır
Dostum attığın linktekini berkenin dediği yöntemlerle açtım ve x64 hatası almaya devam ettim açılmadı yani konunun içinde bulabilirsin dediğim hatayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen yardım edin

@Mehmet Yılmaz , @Abdullah Hacıgül yardım

@crazyreign adamın dibi yardım eder misin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Arkadaşlar konuyu tam olarak okuyup ona göre cevap verirseniz sevinirim.
anakart msi h410 m pro vh - işlemci i5 10400f - gtx 1650s sistem böyle.

Windows 8.1 Pro kurduğumda internet bağlantım yok , internetim çarpı görünüyor yani LAN kablosunu görmüyor , bu sırada Anakarta takılı ve ışığı yanıyor kablonun.
Yardımcı olur musunuz Lütfen.

Denediğim yöntemler :
1) Driver Booster ile etherner driverlerini güncellemek ( işe yaramadı )
2) MSI Realtek LAN Driver 8.053.0323.2017 Driverlerını indirdim ve kurmaya çalıştım aşşağıdaki hatayı aldım

Arkadaşlar bilen işin ehli birisi yardım edebilir mi lütfen çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun

Not: Windows10 kurup anakartın ethernet driverlerini indirdiğimde sorun düzeldi ama benim kesinlikle windows 8.1 pro kullanmam lazım .
Win8.1 Pro kırmızı çizgimdir.....
Oysaki windows 10 kurduğunda tüm sorun çözülecek bende çok ön yargılıydım ama güzel bir işletim sistemi

dnizg0928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
denizgümüş
Merhabalar ben de bu soryndan muzdaripim ama benim 8.1 prom direk etherneti görmüyor yani aygıt yöneticisnde ağ bağdaştırıcıları yok nası çözerim bunu yardım edin nolur

Top Bottom