Yaptım olmuyor kurulmuyor reisTemiz kurulum yapın. Temiz kurulumu yaptıktan sonra yapacağınız ilk şey bunu kurmak olsun.
®* için Intel Windows 8.1 Ağ Adaptörü Sürücüsü
®* için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücülerinin sürüm 26.4'Windows 8.1.downloadcenter.intel.com
Zararlı öğelerden kastın nedir ? Ne gibi zararlar verebilir. Ben eski sistemlerimde çok kullanıyordum.BerkeP,
Driver Booster benzeri sürücü bulucular zararlı öğeler yüklemekte, veyahut yanlış sürücüler yüklemekte.
Dostum attığın linktekini berkenin dediği yöntemlerle açtım ve x64 hatası almaya devam ettim açılmadı yani konunun içinde bulabilirsin dediğim hatayıBenim donanım kimliğini istedikten sonra attığım driver inince kurmayıp sağ tıkla dosyaya ve klasöre ayıkla deyip BerkeP nin attığın videodaki gibi manuel kurulum yap hallolacaktır
Oysaki windows 10 kurduğunda tüm sorun çözülecek bende çok ön yargılıydım ama güzel bir işletim sistemiArkadaşlar konuyu tam olarak okuyup ona göre cevap verirseniz sevinirim.
anakart msi h410 m pro vh - işlemci i5 10400f - gtx 1650s sistem böyle.
Windows 8.1 Pro kurduğumda internet bağlantım yok , internetim çarpı görünüyor yani LAN kablosunu görmüyor , bu sırada Anakarta takılı ve ışığı yanıyor kablonun.
Yardımcı olur musunuz Lütfen.
Denediğim yöntemler :
1) Driver Booster ile etherner driverlerini güncellemek ( işe yaramadı )
2) MSI Realtek LAN Driver 8.053.0323.2017 Driverlerını indirdim ve kurmaya çalıştım aşşağıdaki hatayı aldım
Arkadaşlar bilen işin ehli birisi yardım edebilir mi lütfen çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun
Not: Windows10 kurup anakartın ethernet driverlerini indirdiğimde sorun düzeldi ama benim kesinlikle windows 8.1 pro kullanmam lazım .
Win8.1 Pro kırmızı çizgimdir.....