- Konu Sahibi Konu Sahibi
ama bundan önce yine de sistem geri yükleme yapmayı deniyeyim mi şu an? veya o driver booster ile yüklediğim şeyi sileyim mi, nasıl sileceğimGPU-Z indiriniz ve bakınız.
.
ama bundan önce yine de sistem geri yükleme yapmayı deniyeyim mi şu an? veya o driver booster ile yüklediğim şeyi sileyim mi, nasıl sileceğimGPU-Z indiriniz ve bakınız.
.
Onları yükleyeceğin sürücüler halledecektir sen boşver, sen uygulamayı kaldır hepsini yaptıktan sonra malwarebytes indri ve tam tarama yapama bundan önce yine de sistem geri yükleme yapmayı deniyeyim mi şu an? veya o driver booster ile yüklediğim şeyi sileyim mi, nasıl sileceğim
tamam şimdi de bu dediğinizi indirip yapıyorumOnları yükleyeceğin sürücüler halledecektir sen boşver, sen uygulamayı kaldır hepsini yaptıktan sonra malwarebytes indri ve tam tarama yap
IOBit denen firmanın her şeyinden uzak durun. Gayet normal. Baştan Windows kurun.Başıma çok gereksiz ve büyük bir bela aldım terliyorum şu an sıkıntıdan. Driver booster ile sadece ekran kartımın driverini yükselttim radeon r9 200 series şeklinde geçiyordu ismi ve bir videodan başka birkaç daha ayar yaptım ama bundan önce driverbooster programi kendisi sistem gero yükleme noktasi oluşturmadan önce de kendim sistem geri yükleme noktasi oluşturdum ve bahsettiğim birkaç ayarı daha yapıp bilgisayarımı yeniden başlattım ve şu an sağ alttaki ses simgesinde kırmızı çarpı var, internet yok... Sistem geri yükleme yerine giriyorum "Özellik sayfasında beklenmeyen bir hata oluştu: Sistem Geri Yükleme tarafından kullanılan Birim Gölge Kopyası hizmeti çalışmıyor. Daha fazla bilgi olay günlüğü görüntüleyin. (0x81000202) Lütfen özellik sayfasını kapatıp yeniden deneyin."
Offfff nolur yardım edin ağlamak istiyorum ya ((
Ayrıca UEFI GOP driverı eklenmeli.Alıntıyı görüntüle
bu görünüyor programda da yine. ama lookup'a tıkladığımda bir site açıldı ve şu çıktı; https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-dual-x-r9-270x-oc.b2466
doğru mudur bilmiyorum ilk kez görüyorum böyle olduğunu, hep r9 200 series yazıyordu çünkü nereden baksam. ama bunları yapmadan önce driver güncellemeden önce elle oluşturduğum sistem geri yükleme noktasına döneyim mi arkadaşlar driverım güncel değildi falan ama yine de sorunsuz kullanıyodum çok sıkıntı bastı beni şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam şimdi de bu dediğinizi indirip yapıyorum
tamam ben şimdi dediğiniz program ile tarama yapıyorum, o bitince mi indirip kurayım attığınız driverı? başka ne yapmamı önerirsiniz? şöyle yapsam peki sizce daha faydalı olur mu; driver booster ile güncelleme yapmadan önce elle sistem geri yükleme noktası oluşturdum demiştim ya, önce oraya gitsem geri yükleme yapıp ve sonra kendi sitesinden driverı yüklesem daha sağlıklı olur mu sizce?Evet hocam modeli R9 270x bu driverı kurabilirsiniz windows 10 64bit için;
geri yükleme noktanız var ise evet geri yükleyin hem uygulama falan gider, sonra sırasıyla dediğim işlemleri yaparsınıztamam ben şimdi dediğiniz program ile tarama yapıyorum, o bitince mi indirip kurayım attığınız driverı? başka ne yapmamı önerirsiniz? şöyle yapsam peki sizce daha faydalı olur mu; driver booster ile güncelleme yapmadan önce elle sistem geri yükleme noktası oluşturdum demiştim ya, önce oraya gitsem geri yükleme yapıp ve sonra kendi sitesinden driverı yüklesem daha sağlıklı olur mu sizce?
o zaman bu taramayı iptal ediyorum ben şimdi ve sistem geri yükleme yapıp ardından da bu seçenekten submit diyerek driver yükleme işlemini yapıyorum değil mi? sizin attığınız link bende açılmadı çünkügeri yükleme noktanız var ise evet geri yükleyin hem uygulama falan gider, sonra sırasıyla dediğim işlemleri yaparsınız