Dediklerinizi yaptım lütfen 64bit desteklediğini kontrol edin hatası alıyorum dediklerini yaptığımda32 Bit için değil. Lütfen dediklerimi yapın ayrıca Bit fark etmez.
Ne 1. yöntem nede 2. yöntem ile olmuyor bu attıgım 2. yöntemdir.Hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Attığım HATA 2. YÖNTEM zatenVideodaki 2. yöntemi uygulayın.
Dostum zaten bunu yapmaya çalıştığımda aldıgım hatayı attım.VİDEODAKİ 2. yöntem diyorum. Bu zamandan itibaren olan yöntemi deneyin.Bunu kastediyorsunuz sanırım. Buradan size uygun sürücüyü bulun.
Microsoft Update Catalog
www.catalog.update.microsoft.com
Mesajımı düzenledim. Temiz kurulum yapabilir misiniz? Temiz kurulum yapıp Driver Booster gibi programları kullanmamanızı tavsiye ederim. O şekilde çözebiliriz belki.Dostum zaten bunu yapmaya çalıştığımda aldıgım hatayı attım.
Yaparım tabikide 5dk içinde dönüş yapacağım deneyipMesajımı düzenledim. Temiz kurulum yapabilir misiniz? Temiz kurulum yapıp Driver Booster gibi programları kullanmamanızı tavsiye ederim. O şekilde çözebiliriz belki.
Mağlesef olmuyor aynı hatayı alıyorumMesajımı düzenledim. Temiz kurulum yapabilir misiniz? Temiz kurulum yapıp Driver Booster gibi programları kullanmamanızı tavsiye ederim. O şekilde çözebiliriz belki.
Neden?Driver Booster benzeri sürücü bulucular kullanmamanız gerektiğini bilmeniz gerekir. İşletim sisteminizi yeniden kurunuz. Driver Booster gibi sürücü bulucular kullandığınızda yapmanız gerek şey bu işlemdir.