Arkadaşlar konuyu tam olarak okuyup ona göre cevap verirseniz sevinirim.
anakart msi h410 m pro vh - işlemci i5 10400f - gtx 1650s sistem böyle.
Windows 8.1 Pro kurduğumda internet bağlantım yok , internetim çarpı görünüyor yani LAN kablosunu görmüyor , bu sırada Anakarta takılı ve ışığı yanıyor kablonun.
Yardımcı olur musunuz Lütfen.
Denediğim yöntemler :
1) Driver Booster ile etherner driverlerini güncellemek ( işe yaramadı )
2) MSI Realtek LAN Driver 8.053.0323.2017 Driverlerını indirdim ve kurmaya çalıştım aşşağıdaki hatayı aldım
Arkadaşlar bilen işin ehli birisi yardım edebilir mi lütfen çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun
Not: Windows10 kurup anakartın ethernet driverlerini indirdiğimde sorun düzeldi ama benim kesinlikle windows 8.1 pro kullanmam lazım .
Win8.1 Pro kırmızı çizgimdir.....
anakart msi h410 m pro vh - işlemci i5 10400f - gtx 1650s sistem böyle.
Windows 8.1 Pro kurduğumda internet bağlantım yok , internetim çarpı görünüyor yani LAN kablosunu görmüyor , bu sırada Anakarta takılı ve ışığı yanıyor kablonun.
Yardımcı olur musunuz Lütfen.
Denediğim yöntemler :
1) Driver Booster ile etherner driverlerini güncellemek ( işe yaramadı )
2) MSI Realtek LAN Driver 8.053.0323.2017 Driverlerını indirdim ve kurmaya çalıştım aşşağıdaki hatayı aldım
Arkadaşlar bilen işin ehli birisi yardım edebilir mi lütfen çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun
Not: Windows10 kurup anakartın ethernet driverlerini indirdiğimde sorun düzeldi ama benim kesinlikle windows 8.1 pro kullanmam lazım .
Win8.1 Pro kırmızı çizgimdir.....