windows 8 mi 10 mu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben eski laptopda 4 GB ram ve HDD ile Windows 10 kullanıyordum, herhangi bir şeyi yoktu.

SSD varsa yoksa yorumu birazcık tuhafmış. Neden böyle yorumlamış acaba? Neyse. Olabildiğince güncel tutmaya çalışın her zaman her şeyinizi. 2 veya 4GB DDR2 ve çok eski işlemcili bir sisteminiz olsaydı Win 8 önerebilirdim ancak günümüzde hala internette surf yapmaya, ağır sistemler istemeyen Zula, LoL gibi oyunları oynamaya yeten bilgisayarlarda Windows 10 öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: .EXE
Win10 kesinlikle daha iyi, benim eski bilgisayarımda 4gb ram olmasına ve işlemcinin kötü olmasına rağmen hiç bir donma olmuyordu. Win10 candır.

SSD varsa yoksa yorumu birazcık tuhafmış. Neden böyle yorumlamış acaba? Neyse. Olabildiğince güncel tutmaya çalışın her zaman her şeyinizi. 2 veya 4GB DDR2 ve çok eski işlemcili bir sisteminiz olsaydı Win 8 önerebilirdim ancak günümüzde hala internette surf yapmaya, ağır sistemler istemeyen Zula, LoL gibi oyunları oynamaya yeten bilgisayarlarda Windows 10 öneririm.
HDD olursa bilgisayar geç açılır. Kendim yaşadım. 3 dakikada açılıyordu. Antivirüs yükleyince bu süre 10 dk oldu. Hem de zaman zaman kasmalar, donmalar yaşıyordum. Windows 8 daha mantıklı olur HDD ile.

"SSD yoksa Win 10 kurmayın" diyenler haklı, HDD'lerde %100 kullanım sorunu diye aratırsanız tonla açılmış konu var. Şu an kuzenim HDD'li bilgisayarında bu sorunu yaşıyor, SSD alıp temiz kurulum yapmak zorunda kalacak. Demek ki herkeste olan bir sorun değil. Bir deneyin, sorun çıkmazsa kullanmaya devam edersiniz, yoksa SSD gerekir. Her türlü Win 10 daha iyi (ikisini de kullandım).

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri