Windows bir sorunla karşılaştı

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
981
Beyler 2-3 gündür valo oynarken alt tab atıyorum ekran kitleniyor bipbip sesler geliyor klavyeye tıklayınca kasadan restartlıyorum mecbur. Az öncede windows bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak dedi. Google giriyorum otomatik kapatıyor. Kapatma yerinde sadece kilitle yazıyordu. Sonra kendi kendine restartladı neden oluyor bu? Windows 11 pro deneme lisansıydı süresi bitti ondan mı acaba? 23h2 sürümüm.

pencereli tam ekranda oyna istersen alt tab sorunu eskiden bendede oluyodu sonra gecti kendi kendine

pencereli tam ekranda oyna istersen alt tab sorunu eskiden bendede oluyodu sonra gecti kendi kendine
Bu windows bir sorunla karşılaştı hatası niye oldu alt tabda atmadım ki bi an dedim virüs yedik heralde google açıyorum kapatıyor pc kapatmaya çalışıyorum sadece kilitle seçeneği var. Dedim noluyor aga öyle internetten hiçbirşeyde indirmem ben

Bu windows bir sorunla karşılaştı hatası niye oldu alt tabda atmadım ki bi an dedim virüs yedik heralde google açıyorum kapatıyor pc kapatmaya çalışıyorum sadece kilitle seçeneği var. Dedim noluyor aga öyle internetten hiçbirşeyde indirmem ben
bende hic sorunla karsilasti demedi ama pcnin donup resledigim cok olmustu eskiden suan olmuyo ama

Çok Eski Sürüm 24H2'yi Geçtim 25H2 Çıkacak Yakında .
Kral 24h2 sorunu düzeldimi ben zaten 24h2 den geçtim. Ekran donuyor siyah ekran yiyordum saçma sapan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende hic sorunla karsilasti demedi ama pcnin donup resledigim cok olmustu eskiden suan olmuyo ama
Driver mi olay acaba neyse boşver zaten yeni anakarta geçeceğim format atarız temizinden bide

Kral 24h2 sorunu düzeldimi ben zaten 24h2 den geçtim. Ekran donuyor siyah ekran yiyordum saçma sapan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver mi olay acaba neyse boşver zaten yeni anakarta geçeceğim format atarız temizinden bide
pro kurma zaten ya home iyidir oyun icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri