Neler Yeni

Yardım WİNDOWS CİHAZ GÜVENLİĞİ UYARISI

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,009
İsim
Mehmet Aslan

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Program yükleniyor bitsin güncelleştirme yapıp yazayım hocam ama üye değilsiniz topluluk falan filan diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende düşündüm onu ama öyle yaparsam sorun giderilmiyecek ki sadece bildirim gidicek
bir sorun olmaz dostum kapatıp geç

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ

Ekler

• IMG_20240323_091753.jpg
    IMG_20240323_091753.jpg
    3 MB · Hit: 25
  • IMG_20240323_092013.jpg
    IMG_20240323_092013.jpg
    3.7 MB · Hit: 22
  • IMG_20240323_092051.jpg
    IMG_20240323_092051.jpg
    3.4 MB · Hit: 23
  • IMG_20240323_095943.jpg
    IMG_20240323_095943.jpg
    2.7 MB · Hit: 28
Son düzenleme:

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ
ayarlara gir onu ayarlarsın kolay birde kasper sky kullan bende premium var on numara
Aga en son attıklarıma bak o hatayı nasıl çözerim önceden lenovonun önerdiği McAfee kuruluymuş ondan Wdefender çalışmıyomuş onu sildim hata hala gitmedi W defender devrede şuanda

Sentinelreal1

80+ Bronze
Ayarlara git dediğimde birince resimdeki çıkıyor kapat deyince ikinci çıkıyor evet desemde hayır desemde hiçbirşey olmuyor ne yapıcam
Bide defender çalışmadığı için en sondaki uyarıyı veriyor program yüklerken
Aga en son attıklarıma bak o hatayı nasıl çözerim önceden lenovonun önerdiği McAfee kuruluymuş ondan Wdefender çalışmıyomuş onu sildim hata hala gitmedi W defender devrede şuanda
hee tamam bak şimdi öncelikle pcyi yeniden başlat ardından yüklemek istediğin o kulaklık var yazılımına izin ver resmi siteden ise ardından yüklenince bellek bütünlüğü kapalı diyor ya hata alıyorsun demek uyumsuz bir Sürücü var aslında aygıt yöneticisine gelip tüm sürücüleri güncelle diycem ama uzun sürebilir bir yöntem göstericem ama gerek yok bir dediğimi yap ama öncesinde windows hata ayıklama vs var hata giderme onu yap sorunu bulup düzeltir belki sonra olmazsa aygıt yönetimine gir ordan hepsini güncelle sonra sorun çözülür açarsın

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ
hee tamam bak şimdi öncelikle pcyi yeniden başlat ardından yüklemek istediğin o kulaklık var yazılımına izin ver resmi siteden ise ardından yüklenince bellek bütünlüğü kapalı diyor ya hata alıyorsun demek uyumsuz bir Sürücü var aslında aygıt yöneticisine gelip tüm sürücüleri güncelle diycem ama uzun sürebilir bir yöntem göstericem ama gerek yok bir dediğimi yap ama öncesinde windows hata ayıklama vs var hata giderme onu yap sorunu bulup düzeltir belki sonra olmazsa aygıt yönetimine gir ordan hepsini güncelle sonra sorun çözülür açarsın
Hacı ben neden o uyarıyı verdiğini buldum McAfee anti virüs yüklü olduğu ve ödeme bittiği için tarama yapmıyordu hemde defendera engel oluyordu onu silince tekrar indirmek istediğim razer dosyasına basınca direkt çalıştır tuşu geldi ve kurdum şuanda defender çalışıyor ama bana orada hiç bu uygulama güvenli devam edin yada güvenli değil demedi öncesinde taraması için varsayılan olarak çalıştırın diyordu dediğini ysptım ama hiçbişey demeden direkt açtı acaba o arkada yaştı sorun olmadığı için mi direkt çalıştır geldi yoksa tarama mı yapmadı anlamadım ben

Sentinelreal1

80+ Bronze
Hacı ben neden o uyarıyı verdiğini buldum McAfee anti virüs yüklü olduğu ve ödeme bittiği için tarama yapmıyordu hemde defendera engel oluyordu onu silince tekrar indirmek istediğim razer dosyasına basınca direkt çalıştır tuşu geldi ve kurdum şuanda defender çalışıyor ama bana orada hiç bu uygulama güvenli devam edin yada güvenli değil demedi öncesinde taraması için varsayılan olarak çalıştırın diyordu dediğini ysptım ama hiçbişey demeden direkt açtı acaba o arkada yaştı sorun olmadığı için mi direkt çalıştır geldi yoksa tarama mı yapmadı anlamadım ben
McAfee ile alakalı işte

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ
McAfee ile alakalı işte
Hayır ben onu sildim bitti gitti o defender var sadece şuanda benim sormak istediğim şey şu ben bir dosya yüklerken defender her seferinde bu redmi telefonlardaki gibi daha dosyaya girmeden güvenli diyor mu yoksa güvenli ise direk açıyor mu çünkü hiçbi uyarı vermeden kuruluma geçti

Sentinelreal1

80+ Bronze
Hayır ben onu sildim bitti gitti o defender var sadece şuanda benim sormak istediğim şey şu ben bir dosya yüklerken defender her seferinde bu redmi telefonlardaki gibi daha dosyaya girmeden güvenli diyor mu yoksa güvenli ise direk açıyor mu çünkü hiçbi uyarı vermeden kuruluma geçti
genelde böyle ekran açılmaz smart screen ama virüs programı çalışmadığı için ve lisanslı olmadığı için açılmış olabiliyor

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Atakan AKTAŞ
genelde böyle ekran açılmaz smart screen ama virüs programı çalışmadığı için ve lisanslı olmadığı için açılmış olabiliyor
Bunu sildim defenderı aktif ettim.çıkmadı zaten daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,389
Üyeler
167,307
Son üye
kaan karaca
Top Bottom