Neler Yeni

Windows defender virüs tespit eder mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Sorum açık. Bilgisayarımda virüs taramasını windows defender üzerinden tam tarama olarak gerçekleştiriyorum başka hiçbir şey kullanmıyorum. Tek başına virüs tespit edebilir mi?

Jameika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Kafalı
Evet tespit edebilir. Yanında ek uygulama kullanmanıza gerek yoktur. Bu sadece benim görüşüm.

Bünyamina

80+ Platinum
Sorum açık. Bilgisayarımda virüs taramasını windows defender üzerinden tam tarama olarak gerçekleştiriyorum başka hiçbir şey kullanmıyorum. Tek başına virüs tespit edebilir mi?
virüs tespit eder ama işine gelirse bilgisayarımın işlemcisinde kazım yapıyormuş virüs malwarebyte indirdim taradım buldum.windows defender defalarca tarama yapmama rağmen virüsü bulamadı

Son düzenleme:

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Semih
Açıkcası bazen defender gereksiz şeyleri siliyor virüs algılayıp. Tek ben de mi oluyor bilmiyorum ama bence yetersiz. Atıyorum bir tane kesici ( araba için ) programı indiyorum virüs buluyor, hile programı indirdiğimde algılamıyor. Bence farklı yazılımlar kullanılmalı Kaspersky vb.

Selares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Cihan Mut
Bunun açıkçası bir net cevabı yok ama genellikle tespit eder. Genellikle bende ediyor.

OkanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Okan Yıldırım
Eder ama virüs programı kadar detaylı olmaz

Kemalussf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Öztürk
Eder ama yeterli olmaz detaylı göstermez

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom