Neler Yeni

Windows Defender yeterli mi?

ELECTUS

80+ Silver
@ELECTUS ,

COMODO Antivirus yerine COMODO Internet Security'yi indirip belirttiğim bağlantı daki ayarları yaparsanız sisteminizi sağlam bir şekilde korumaya alırsınız. Ama öncelik size düşüyor; bilinçli ve uyanık hareket etmelisiniz.
Hocam aralarındaki farkı söyleyebilirmisiniz?
Normalde pc ye hiç bir şekilde bir şey indirmem ama güvende olsun yine de.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Hocam aralarındaki farkı söyleyebilirmisiniz?
Normalde PC ye hiç bir şekilde bir şey indirmem ama güvende olsun yine de.
Hocam @Treyarch benden daha bilgili fakat bilmeden bi şey indirmeden virüs girceğini düşünmüyorum comodo belki indiririm fakat şimdi değil.Bazı arkadaşlarda performans kaybı yaşatabiliyormuş fikir size kaldı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
COMODO Antivirus zararlı yazılım koruması sağlar. COMODO Internet Security ise internet güvenliği için içerisinde entegre birçok özelliğin bulunduğu bir pakettir. İhtiyacınız olanda COMODO Internet Security'dir. COMODO IS içerisinde Secure Shopping'den Virtual Desktop'a, GeekBuddy'den COMODO Cleaning Essentials'a kadar birçok özellik bulunur.

ELECTUS

80+ Silver
Hocam @Treyarch benden daha bilgili fakat bilmeden bi şey indirmeden virüs girceğini düşünmüyorum comodo belki indiririm fakat şimdi değil.Bazı arkadaşlarda performans kaybı yaşatabiliyormuş fikir size kaldı.
Bende bir şey indirmiyorum ama @Treyarch öyle değince içime bir şüphe girdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

COMODO Antivirus zararlı yazılım koruması sağlar. COMODO Internet Security ise internet güvenliği için içerisinde entegre birçok özelliğin bulunduğu bir pakettir. İhtiyacınız olanda COMODO Internet Security'dir. COMODO IS içerisinde Secure Shopping'den Virtual Desktop'a, GeekBuddy'den COMODO Cleaning Essentials'a kadar birçok özellik bulunur.
Hocam peki AVG hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşım kullanıyor sil diyorum ama silmiyor bi bilgi verirseniz arkadaşıma gösteririm belki siler.AVG nin kötü olduğunu biliyorum.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Bende bir şey indirmiyorum ama @Treyarch öyle değince içime bir şüphe girdi.
Bilmiyorum ama internette bilinen resmi şeyleri indirirseniz sıkıntı yok güvensiz şeyleri indirirseniz virüs girecektir hatta indirdiklerine gözden geçirin bir daha emin olmak için.Virüsler çok kaos çıkartabiliyor kişiden kişiye.Dediğim gibi performans kaybı yaşatıyormuş bazı kullanıcılarda

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bilgisayar denilen şey oyun ve FPS'den ibaret değildir. COMODO Internet Security'nin ideal yapılandırma ayarlarını yaptığınızda kaynak kullanımı değerini dengeleyebilirsiniz. COMODO yazılımları genel olarak çok ağır değildir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Treyarch comodo nun ücretsiz hali yeterli mi sizce? Çünkü durumum bırakın yazılıma oyuna bile para vermeye müsait değil.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Bilgisayar denilen şey oyun ve FPS'den ibaret değildir. COMODO Internet Security'nin ideal yapılandırma ayarlarını yaptığınızda kaynak kullanımı değerini dengeleyebilirsiniz. COMODO yazılımları genel olarak çok ağır değildir.
Evet doğru fakat sistemimin performans düşmesini hiç istemem

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba Caner Kösedağ,

COMODO Internet Security ideal yapılandırma ayarları yapıldığı takdirde fazlasıyla yeterlidir. Bu yapılandırma ayarları dışında kurulum esnasında DNS'inizi COMODO DNS ile değiştirirseniz, ve Chromium tabanlı COMODO Dragon ya da Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon tarayıcısını varsayılan tarayıcı olarak kullanıp, NoScript, HTTPS Everywhere, uBlock Origin eklentilerini kullanırsanız çok çok daha iyi olacaktır.

uBlock Origin Tanıtımı ve Önerilen Ayarları Bu konuda uBlock Origin'in ideal yapılandırma ayarları mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,797
Üyeler
165,236
Son üye
mixx
Top Bottom