Neler Yeni

Windows Defender yeterli mi?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@VorleN ,

Avast veri hırsızlığı yapan bir firmadır, ürünlerinden uzak durunuz. Öyle ''PC yavaşlayacak'' moduna girip güvenlik yazılımı kullanmazsanız vay halinize diyorum.

Güvenlik yazılımı tercihi kişiseldir. Ben AV + FW ve diğer birçok özelliği tümleşik bir paket içerisinde bulunduran COMODO Internet Security yazılımını kullanmaktayım.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Hocam güvenilir olmayan sitelere girmeyin fazla bile gelir hiç virüs programı yok PC de (yavaşlatmasın diye) windows defenderi de iptal ettim geçen kaspersky + avast yükledim tarattım PC yi komple hiç virüs yok.
Bilmiyorum hocam herkes farklı bir şey diyor.Şimdi oyunlarda fps bakıcam performans düştü mü diye virüslerle alakası yoktur umarım.Yeterli diyorsunuz fakat yettmez diyende var
Mesaj otomatik birleştirildi:

@VorleN ,

Avast veri hırsızlığı yapan bir firmadır, ürünlerinden uzak durunuz. Öyle ''PC yavaşlayacak'' moduna girip güvenlik yazılımı kullanmazsanız vay halinize diyorum.

Güvenlik yazılımı tercihi kişiseldir. Ben AV + FW ve diğer birçok özelliği tümleşik bir paket içerisinde bulunduran COMODO Internet Security yazılımını kullanmaktayım.
Comodo performans kaybı kişisel bilgi almak gibi şeyleri yapar mı ve ücretsiz mi ?

ELECTUS

80+ Silver
@Treyarch

Hocam hiç crackli yazılım indirmesek bile gereklimi?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
COMODO firması ücretsiz güvenlik yazılımı politikasını benimsemiş bir firmadır. COMODO Internet Security yazılımının ücretsiz ve ücretli versiyonu vardır, indirdikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konudaki yapılandırma ayarları yapılmalıdır.

@ELECTUS ,

Ağ tabanlı saldırılardan hiç haberiniz yok mu? Siber saldırılar yalnızca zararlı yazılımlar üzerinden yapılmıyor. Sorduğunuz soru ile güvenlik yazılımı kullanımının hiçbir alakası yok. Kesinlikle kullanılmalıdır.

Zararlı yazılımlardan tamamen uzak kalmak istiyorsanız Linux dağıtımı kullanınız.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
COMODO firması ücretsiz güvenlik yazılımı politikasını benimsemiş bir firmadır. COMODO Internet Security yazılımının ücretsiz ve ücretli versiyonu vardır, indirdikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konudaki yapılandırma ayarları yapılmalıdır.

@ELECTUS ,

Ağ tabanlı saldırılardan hiç haberiniz yok mu? Siber saldırılar yalnızca zararlı yazılımlar üzerinden yapılmıyor. Sorduğunuz soru ile güvenlik yazılımı kullanımının hiçbir alakası yok. Kesinlikle kullanılmalıdır.

Zararlı yazılımlardan tamamen uzak kalmak istiyorsanız Linux dağıtımı kullanınız.
Peki güvenlik duvarında uygulama ve tarayıcı denetimi açılmalı mı

ELECTUS

80+ Silver

@ELECTUS ,

Kusura bakmayın hocam bilgili değilim bu konularda bende indireyim ozaman Comodoyu.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam güvenilir olmayan sitelere girmeyin fazla bile gelir hiç virüs programı yok PC de (yavaşlatmasın diye) windows defenderi de iptal ettim geçen kaspersky + avast yükledim tarattım PC yi komple hiç virüs yok.
Avast mı avastın kendisi virüs

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@ELECTUS ,

COMODO Antivirus yerine COMODO Internet Security'yi indirip belirttiğim bağlantı daki ayarları yaparsanız sisteminizi sağlam bir şekilde korumaya alırsınız. Ama öncelik size düşüyor; bilinçli ve uyanık hareket etmelisiniz.

Top Bottom