Windows disk bolme ekrani

Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
457
Reaksiyon skoru
186
Windows 10 home kuruyorum suan kafama takilan bir soru oldu disk bolme ekraninda 1 tane 240gblik bolum1 vardi ustundede 50mb ayrilmis alan vardi ben bicimlestirdim ve sildim ve ayrilmamis alan olarak gozukuyordu ve suan win sikibtisiz kuruluyior sorun olur bu yaptigim disk bolme?
 
O kendi oluşturur sorun olmaz.
Normalde sıkıntısız kuruyordum telefondanfa bakiyordum ama teknobuyotik o ekranda tamama basti ve disk olustu bende tamama basinca disk olustugunu göremeden gecti ekrani bende iptal ettim tekrar basladim kurmaya sonra bicimlendirdim sildim o ayrislims alani,ayrilmamis alan oldu icime sinmedi tekrar bastan basladim ayrilmamis alan 50mb,240gb bolum1 vardi ileriye bastim suan kuruluyor sorun olurmu uzun oldu kusura bakmayin.
Post automatically merged:

@Linux
Post automatically merged:

O kendi oluşturur sorun olmaz.
Sorunum çözüldü 9sn bir yeniden baslatiyoya orda bekledim yeniden kurulum basladi diski sildim 50mb olani suan 240gb ayrilmamis alan var sorunum cozuldu dimi?
 
Son düzenleme:
Diskin hepsini sil (saklaman gereken disk varsa o hariç)
Hepsi tek bölümde toplandığında "Yeni" seçeneğini seçin
Çıkan uyarıya evet diyerek devam edin
Birden fazla küçük boyutlu bölme oluşacak.
Siz alanı en yüksek olan diski seçip devam edebilirsiniz.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Mesajlar
10,844,909
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri
Top