Neler Yeni

Windows ekranından sonra kapanma sorunu [Windows 10 Laptop]

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Vural
Merhaba,
Bu hata ile dun karsilastim,
Dün pcyi actim fanlardan baya ses geliyodu sonra oynamaya devam ettim. Tam oyuna girdm pc kapandi, tekrar acmaya calistim windows logosu geliyor 10 15sn kaliyor sonra pc kendini kapatiyor. Dun sabah yasadim dedigim gibi, sonra dun aksam icini actim hdd yi sokup taktim sonra calistirdim (hdd yi sokup taktigim icin oldugunu sanmiyorum) acildi pc normal sekilde oynadim ama gece yine ayni sekilde kapandi ve kapatip uyudum sabah oldu pc yine win ekraninda kendini kapatiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Furkan Veli Küçük
Toshiba ise kronik sorunu vardır aynısı bendede oluyodu hatta açılıp sadece ekranın gelmediğide oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Furkan Veli Küçük

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Merhaba,
Dün pcyi actim fanlardan baya ses geliyodu sonra oynamaya devam ettim. Tam oyuna girdm PC kapandi, tekrar acmaya calistim windows logosu geliyor 10 15sn kaliyor sonra PC kendini kapatiyor. Dun sabah yasadim dedigim gibi, sonra dun aksam icini actim HDD yi sokup taktim sonra calistirdim (HDD yi sokup taktigim icin oldugunu sanmiyorum) acildi PC normal sekilde oynadim ama gece yine ayni sekilde kapandi ve kapatip uyudum sabah oldu PC yine win ekraninda kendini kapatiyor
hdd

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcıda göstertcen yani bende başka sorun zannettim ama bilgisayarcı bakınca sorunun ne olduğu yani kronik soru. Olduğu anlaşıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani iyi bilen birinin bakması gerek
Tahminen ne kadar tutar

Hdd yi görüyor

Bide arkadaşlar format atmayi denedim usb ile, tam yapiyorum windows logosu gelip işi bozuyor pc kapaniyor

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Widnows boot ederken takılı kalması harddiskten dolayıdır diye düşünüyorum ancak oyun esnasında kapanma olayı ısınmadan kaynaklı bence.
Bios'la oynadın mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Widnows boot ederken takılı kalması harddiskten dolayıdır diye düşünüyorum ancak oyun esnasında kapanma olayı ısınmadan kaynaklı bence.
Bios'la oynadın mı ?
Bios ile oynamadim

.

Ekler

• 20201127_123612.jpg
    20201127_123612.jpg
    2.7 MB · Hit: 37
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Vural
Maalesef yapiyorum fakat pc yine kapaniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Furkan Veli Küçük
Merhaba,
Dün pcyi actim fanlardan baya ses geliyodu sonra oynamaya devam ettim. Tam oyuna girdm PC kapandi, tekrar acmaya calistim windows logosu geliyor 10 15sn kaliyor sonra PC kendini kapatiyor. Dun sabah yasadim dedigim gibi, sonra dun aksam icini actim HDD yi sokup taktim sonra calistirdim (HDD yi sokup taktigim icin oldugunu sanmiyorum) acildi PC normal sekilde oynadim ama gece yine ayni sekilde kapandi ve kapatip uyudum sabah oldu PC yine win ekraninda kendini kapatiyor
ne kadar tutar bilmem şidiki zamana göre ama benimki 6-7 ay önce 250 civarı tuttu ama seninki kesin kronik sorun mu bilmiyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ufuk emre doğan
Benim eski laptopumda da okuyor du HDD arızalı idi ama benim dediğim laptop nerden baksan 8 yıllık marka Casper dı

Top Bottom