Modding Windows en son güncelleme hata!!

RedDawn

80+
Reaksiyon skoru
160
Windows en son güncelemesinde gelen bir hata vardır arkadaşlar. bilgisayarınız kapana bilir bilginiz olsun. biraz güncelleme yapmamanız iyi olur.

güncelleme yapanlar ise denetim masasından güncelemeyi kaldıra bilirler. sorun çözülür.

Hangisi kaldırcam bir kapanma yaşamadım daha kaldırayım mı kalsın mı ?
Screenshot_2.png

16 Nisan'a kadar güncellemeleri duraklattım, eyvallah.

Windows en son güncelemesinde gelen bir hata vardır arkadaşlar. bilgisayarınız kapana bilir bilginiz olsun. biraz güncelleme yapmamanız iyi olur.

güncelleme yapanlar ise denetim masasından güncelemeyi kaldıra bilirler. sorun çözülür.
Bende otomatik güncelleme kapalı nedense bilgisayarı sabah actıgımda güncellemeye başladı daha oyunlara girmedim bir ara güncelleme sonrası çok fena kasma oluyordu senin konuyu görünce korktum bir tık

Alıntıyı görüntüle

Kaldırma kardeşim 11.03.2021 tarihinde yaptığı güncelemelerde oluyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaynak verebilir misiniz merak ettim de.
Bir firmada çalılışıyorum en az 15 pc de aynı hata verdi ve firmalardan aradılar bizi bir makale görmedim şuan daha ama uyarmak istedim

Bende otomatik güncelleme kapalı nedense bilgisayarı sabah actıgımda güncellemeye başladı daha oyunlara girmedim bir ara güncelleme sonrası çok fena kasma oluyordu senin konuyu görünce korktum bir tık
11.03.2021 de yaptığı günceleme de kasma sorunu yapıyor sanırım tecrübe edindim

16 Nisan'a kadar güncellemeleri duraklattım, eyvallah.
ne demek kardeşim

Alıntıyı görüntüle
kalsın güncellemeyi duraklat bence

Ben bugün güncelleme yaptım.Benim yapmam gereken bir şey var mı kaldırmak vs.

Bende alıyorum. Güncellerken, güncellenmedi diyor ve 2-3 kere yeniden başlıyor.

Microsoft yapamıyor bu işi , windows u türklere vermek gerek (zulanın yapımcıları adam gibi güncellemeler getirir windows a ) (!)

1615550361022.png

Lan

Geri