Zararı yok. Bende öyle yaptımmerhaba yeni pc alıcam deneme sürümlü 40-50 TL key satılıyor o keyden alıp windowsu etkinleştirsem oyunlarda fps kaybı vs yaşar mıyım illa 1000 TL verip orjinal mı almalıyız bu yonden bi zarar var mı sisteme
Win 10 pro aldim geçen ay 18 TL ye hiç bir sıkıntı olmuyormerhaba yeni pc alıcam deneme sürümlü 40-50 TL key satılıyor o keyden alıp windowsu etkinleştirsem oyunlarda fps kaybı vs yaşar mıyım illa 1000 TL verip orjinal mı almalıyız bu yonden bi zarar var mı sisteme
merhaba yeni pc alıcam deneme sürümlü 40-50 TL key satılıyor o keyden alıp windowsu etkinleştirsem oyunlarda fps kaybı vs yaşar mıyım illa 1000 TL verip orjinal mı almalıyız bu yonden bi zarar var mı sisteme
sisteme zarar vermez mi bir sürü işlem yapılıyor ileride fps kaybı vs güvenemedim sanki ya :/ güncelleme alıyor muÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Direk para vermeden bu şekilde de kullanabilirsiniz ben 3 4 yılı aşkın böyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Bunun fps kaybıyla vs bir alakası yok yinede siz bilirsiniz. Key satin almanizla cmd üzerinden aktiflestirmeniz bir bakima ayni sey zatensisteme zarar vermez mi bir sürü işlem yapılıyor ileride fps kaybı vs güvenemedim sanki ya :/ güncelleme alıyor mu
bi denicem ozaman o halde çok teşekkürler yapamazsam 40-50 veririz artıkBunun fps kaybıyla vs bir alakası yok yinede siz bilirsiniz. Key satin almanizla cmd üzerinden aktiflestirmeniz bir bakima ayni sey zaten
cok tesekkurler bi tanesini yapacagım artıkdeneme sürümünde bile sorun olmaz aslında. Ama eğer para vermeye üşeniyorsan veya müsait değilsen KMS yap geç. Müsait olduğunda lisans alırsın. Ama kmspico değil KMS yap. CMD üzerinden KMS serverine bağlan. İnternetten biraz araştır bulursun sunucuları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
slmgr /skms kms1:1688
Mesela bu bir KMS serveri. Bunları araştır. Güvenli olduğunu hissettiğini yap.
evetKod atayım
Attım.