Alw10 etkinleştir yazıyor sağ altta, onun yüzünden etkinleştirmek istiyorum nasıl yaparım ?
windows sürümü derken bulamadım home veya professional falan yazmıyorAl
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
![]()
Konuyu iyi okuyun. Tahminen yarısına gelmeden sona atladınız.windows sürümü derken bulamadım home veya professional falan yazmıyor
pro yazıyo olabilir oda professionel demek zatenwindows sürümü derken bulamadım home veya professional falan yazmıyor
ss at bakalım ne olduğuna istersenwindows sürümü derken bulamadım home veya professional falan yazmıyor
pro ve pro n var hangisi ki ?pro yazıyo olabilir oda professionel demek zaten
sadece pro yazıyorsa sistem özelliklerinde pro olanı kullan pro n olanı kullanma yanipro ve pro n var hangisi ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
w10 pro bende ama pro n ve pro yazıyor forumda
sadece Professional olan kodu kullanhe yaptım
yaptım her şeyi olmadı pc mi resleyimAl
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
![]()
Nasıl olmadı yahu.yaptım her şeyi olmadı PC mi resleyim