Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tamam.Şuan bilgisayarıma attim yüzde beste
Tamam.Şuan bilgisayarıma attim yüzde beste
Dostum dün hazırladım usb windows kendim için tecnopat vs uğraşma çok basit işlem.Uefi bellek kurmak icin rufusu indirdim ve tecnopattan ISO dosyası indiriyorum siz nasıl kurdunuz (Oradan gördüğüm için indiriyorum
RUFUS ile yarım saat veya 1 Saat bekleyeceğine benim dediğim adımları yapmak daha mantıklı.Dostum dün hazırladım usb windows kendim için tecnopat vs uğraşma çok basit işlem.
Microsoft sitesinden windows 10 iso sosyasını indriyorsun.
Buradan da rufus 3.10 taşınabiliri indiriyorsun.Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...rufus.ie
Usb PC ne takıyosun.
Rufusu açıp usb ni seçiyosun. İndirdiğin windows 10 iso dosyasını seçiyorsun.
Rufus geri kalan ayarları kendi yapıyor zaten.
Starta basıyorsun. Bu kadar.
Tamam inşallah olur şuan ISO yukleniyorDostum dün hazırladım usb windows kendim için tecnopat vs uğraşma çok basit işlem.
Microsoft sitesinden windows 10 iso sosyasını indriyorsun.
Buradan da rufus 3.10 taşınabiliri indiriyorsun.Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...rufus.ie
Usb PC ne takıyosun.
Rufusu açıp usb ni seçiyosun. İndirdiğin windows 10 iso dosyasını seçiyorsun.
Rufus geri kalan ayarları kendi yapıyor zaten.
Starta basıyorsun. Bu kadar.
Kurulumda bekleme 1 saatimi gercekten bayada geç olduRUFUS ile yarım saat veya 1 Saat bekleyeceğine benim dediğim adımları yapmak daha mantıklı.
Bendede öyleTamam inşallah olur şuan ISO yukleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurulumda bekleme 1 saatimi gercekten bayada geç oldu![]()
Malesef yokBendede öyle
SSD Var mı?
Dediğin taktik ve rufus 3.10 hangisi ne kadar sürer senceBendede öyle
SSD Var mı?
Emin ol dediğim adımlar ile daha hızlı yaparsın. RUSUF Çok bekletiyor deneyimlerime göre. Zaten 2 geçiş yapmazsan hatalıda yazabiliyor. Başıma geldi.Malesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin taktik ve rufus 3.10 hangisi ne kadar sürer sence
2 geçiş ?Emin ol dediğim adımlar ile daha hızlı yaparsın. RUSUF Çok bekletiyor deneyimlerime göre. Zaten 2 geçiş yapmazsan hatalıda yazabiliyor. Başıma geldi.
Eski sürümde öyle bir şey vardı. Yeni sürümdede vardır başka bir yere koymuşlardır. Ama çok uzun sürüyor gerçekten.2 geçiş ?
Benim rufus ile iso dosyasını usb yazdırmam 15 dk kadar sürdü. Hdd kullanan bir laptop ile.Eski sürümde öyle bir şey vardı. Yeni sürümdede vardır başka bir yere koymuşlardır. Ama çok uzun sürüyor gerçekten.
Uzun.Benim rufus ile iso dosyasını usb yazdırmam 15 dk kadar sürdü. HDD kullanan bir laptop ile.
Yahu kaan ne yapalım 15 dk da sürüversinUzun.
3.10.1647 surumundenminkurudnBenim rufus ile iso dosyasını usb yazdırmam 15 dk kadar sürdü. HDD kullanan bir laptop ile.
3.10.1647 surumundenmi kurulum yaptinYahu kaan ne yapalım 15 dk da sürüversin![]()