DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,886
Uefi bellek kurmak icin rufusu indirdim ve tecnopattan ISO dosyası indiriyorum siz nasıl kurdunuz (Oradan gördüğüm için indiriyorum
Sadece ingilizce baksa diller var Türkçe yokWindows usb tool ile kurabilirsin, rufusa göre daha kolay.
Onun videosu varmıdır abdullah abi videosunda hiç bu konudan bahsettimi?2004 Önermem. Uyumluluk sorunu çıkabiliyor. Microsoft'un sitesinden indiriyorum ben. Bu arada RUFUS'a gerek yok. TeamViewer varsa Rufus olmadan yaparız.
Technopat bir yazısında paylaşmıştı.Onun videosu varmıdır abdullah abi videosunda hiç bu konudan bahsettimi?
Bulmaya çalışıyorum ISO dosyasini siteden indirmeye çalışınca 18 mv dosya geliyor Siz hiç kurdunuzmu ?Technopat bir yazısında paylaşmıştı.
Evet. İleri diyeceksin hep. ISO ve USB Falan soracak. Oradan DVD/ISO Diyeceksin ve dosya konumunu seçtikten sonra Tamam diyeceksin. ISO dosyasını oraya atacak.Bulmaya çalışıyorum ISO dosyasini siteden indirmeye çalışınca 18 mv dosya geliyor Siz hiç kurdunuzmu ?
Üstte USB sürücü altta ISO dosyası yazıyor hangisi olması gerekirEvet. İleri diyeceksin hep. ISO ve USB Falan soracak. Oradan DVD/ISO Diyeceksin ve dosya konumunu seçtikten sonra Tamam diyeceksin. ISO dosyasını oraya atacak.
ISO Diyeceksin.Üstte USB sürücü altta ISO dosyası yazıyor hangisi olması gerekir
Onu dicemde flash belleğe kuracağım için flash bellek olmazmi denediginiz için soruyorumISO Diyeceksin.
Hayır. ISO Dosyasını Masaüstüne veya başka bir yere atacaksınız yani program atacak seçince ve rehberdeki adımları uygulayacaksınız.Onu dicemde flash belleğe kuracağım için flash bellek olmazmi denediginiz için soruyorum
donanimarsivi.com
Şuan bilgisayarıma attim yüzde besteHayır. ISO Dosyasını Masaüstüne veya başka bir yere atacaksınız yani program atacak seçince ve rehberdeki adımları uygulayacaksınız.
[REHBER] Rufus Vs. kullanmadan USB Belleğe ISO Yazmak.
NOT: Verileriniz gidecektir. ISO dosyasını indiriyoruz. Bir kenara koyuyoruz. USB Belleği takıyoruz. CMD'yi açıyoruz. Diskpart yazıyoruz ve enterlıyoruz. Yeni açılan(Açılmayabilir) CMD Ekranına List disk Yazıyoruz. Buradan USB Diskimizin numarasına bakıyoruz. Benimkinin numarası 2. Select disk...donanimarsivi.com