Neler Yeni

Windows giriş yapamıyorum

anıl 24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl mert batal
Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 20241005_173144.jpg
    20241005_173144.jpg
    1.6 MB · Hit: 19

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
"PIN'imi ayarla" seçeneğine tıklayınca ne çıkıyor?

anıl 24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl mert batal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"PIN'imi ayarla" seçeneğine tıklayınca ne çıkıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığı algılandı.Bu taşma,kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirmesine olanak verebilir" bu hatayı veriyor

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL

"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığı algılandı.Bu taşma,kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirmesine olanak verebilir" bu hatayı veriyor
Yanlışlıkla kapatmamanız gereken bir servisi kapatmış olabilirsiniz. Böyle bir durumda ne yapacağınızı bilemiyorum lakin bir yolu olabilir, en basit yol format atmak gibi görünüyor.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
Eren

Bilgisayarı güvenli modda açmayı deneyin güvenli modda bilgisayarı açabildiyseniz yaptığınız değişiklikleri geri alın.

anıl 24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl mert batal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarı güvenli modda açmayı deneyin güvenli modda bilgisayarı açabildiyseniz yaptığınız değişiklikleri geri alın.
Güvenli moda giriş yaptıktan sonra nasıl çıkış yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom