Neler Yeni

Windows güncelleme sonrası wifi hızı düştü

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Merhabalar. Bir kaç saat önce windows 24h2 güncellemesini yaptım. Bilgisayarı kapatıp actım sonra tekrardan bir güncelleme geldi onu da yaptm yine restart attım. Oyun indirmeye çalışıyorum indirme hızı 400 kbs civarlarında dolanıyor. İnternet hızım 50 mbs . Oyun İndirirken 5.5, 6 mbs arası indirme hızı alıyordum. Artı olarak wifi simgesi ara sıra kayboluyor sonra manuel olarak duzeltmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsi guncelleme sonrası oldu. Çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar. Bir kaç saat önce windows 24h2 güncellemesini yaptım. Bilgisayarı kapatıp actım sonra tekrardan bir güncelleme geldi onu da yaptm yine restart attım. Oyun indirmeye çalışıyorum indirme hızı 400 kbs civarlarında dolanıyor. İnternet hızım 50 mbs . Oyun İndirirken 5.5, 6 mbs arası indirme hızı alıyordum. Artı olarak wifi simgesi ara sıra kayboluyor sonra manuel olarak duzeltmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsi guncelleme sonrası oldu. Çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.
pc yi açarken de wifi simgesi geç mi geliyor?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Önce ayarlar, ağ ve internet, gelişmiş ağ ayarları, ağ sıfırlama yapın değişmezse alttakini.
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları
Wifi; sağ tık
Özellikler
Yapılandır
Güç Yönetimi; güç kazancı sağlamak işaretli ise kaldırın.

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB WiFi nin surucusunu güncellemek istedim klavye çalışmamaya başladı. Bilgsayari açınca klavyenin ışıkları yanıp tekrar sönüyodu. Gittim bilgisayara reset attım 🥲
IMG_20241006_232936.jpg

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Lan klavye hala aynı calismio başlama ekranında klavye kullanmam lazm klavye calismio kafayı yicem

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Sonunda düzelttim oh.

Top Bottom