windows güvenlik sorunu

Doruq

80+
Reaksiyon skoru
175
az önce konu açmıştım fakat kapatıldı tekrar açmam gerekiyor kusura bakmayın. bu sorunu nasıl çözebilirim??

Ekler

• Ekran Alıntısı4.webp
    Ekran Alıntısı4.webp
    43.3 KB · Hit: 81
  • Ekran Alıntısı5.webp
    Ekran Alıntısı5.webp
    7.8 KB · Hit: 68
Neden kapandı?
Crackli mi?
Hizmetlerden güvenlik duvarını veya güvenlik ile ilgili birşeyi kapattın mı?

az önce konu açmıştım fakat kapatıldı tekrar açmam gerekiyor kusura bakmayın. bu sorunu nasıl çözebilirim??
defender'in güncellemesi varsa güncellemeyi yapın eğer oda olmazsa yönetici açmayı deneyin

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defender'in güncellemesi varsa güncellemeyi yapın eğer oda olmazsa yönetici açmayı deneyin

güncellemeleri kontrol et dediğim zaman bit hata ile karşılaşıldı yazıyor hiçbir şey yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hata bu şekilde
Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x80070422)

güncellemeleri kontrol et dediğim zaman bit hata ile karşılaşıldı yazıyor hiçbir şey yapamıyorum
Format atmayı deneyin eğer önemli dosyanız yoksa yapmanızı tavsiye ederim

Format atmayı deneyin eğer önemli dosyanız yoksa yapmanızı tavsiye ederim

önemli dosyam yok fakat çok dosyam var oyunlar falan başka bir çözünü yok mudur?

Girdiğin hesap yönetici mi?

Virüs taratması yapın . Eğer virüs bulaşmıssa bilgisayarınızın güvenlik ayarlarında değişiklik yapmış olabilir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,810
Üyeler
187,736
Son üye
babayaga41
Geri