Windows hdd de kurulu ssd ye temiz kurulum

Patatesx0

80+
Reaksiyon skoru
182
Benim pc de hdd var windows 10 ona kurulu bende ssd alacağım hdd den ssd ye klonlamak yerine temiz kurulum yapmayı uygun gördüm ben ssd ye windowsu kurduğum zaman hdd yi nasıl 0 layabilirim yani için deki windowsu dahil hepsini nasıl silebilirim

Biçimlendir o.O2

Hocam Ssd ye windowsu kurduğum zaman hdd yi bilgisayara bağladığımda 2 si dede windows olacak ben nasıl yapacağım örn ssd den baslatilsin veya hdd den başlatılsın nasıl seçeceğim aynı şekilde hdd dede windows olacak bilgisayar hata vermezmi

Hocam Ssd ye windowsu kurduğum zaman hdd yi bilgisayara bağladığımda 2 si dede windows olacak ben nasıl yapacağım örn ssd den baslatilsin veya hdd den başlatılsın nasıl seçeceğim aynı şekilde hdd dede windows olacak bilgisayar hata vermezmi
@Kamina @Emre123a a

biosdan ayarlayabilirsin
Hocam Birde Düşündüm
Hdd den Windowsu Ssd ye klonlama yi eğer klonlarsam bir performans gibi bir sıkıntı olurmu veya başka tarzda bir sıkıntı hangisini önerirsiniz temiz kurulummu klonlamamı (bu arada windowsu klonlama dan önce format atıp öyle klonlayacagim

Benim pc de hdd var windows 10 ona kurulu bende ssd alacağım hdd den ssd ye klonlamak yerine temiz kurulum yapmayı uygun gördüm ben ssd ye windowsu kurduğum zaman hdd yi nasıl 0 layabilirim yani için deki windowsu dahil hepsini nasıl silebilirim
ssdyi pcye tak. kurulum ekranına git. hdd bölümlerini sil, ssdye kurulum yap.

Geri