VitoScaletta
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol knkeline saplık (UP)
sağol knkeline saplık (UP)
Msconfig deki zaman aşımını 3 yapalım mı ?İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdan ön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikine basıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra pc yeniden başlatıyoruz
Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz
EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar
KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
2 farklı işletim sistemi kullananlar için o ayar ilk açılışta hangisini seçeceğin için sana zaman ayırıyor ama nerdeyse kimse 2 farklı işletim sistemi kullanmıyorMsconfig deki zaman aşımını 3 yapalım mı ?
aga raporlama konuya bişey olcak ya ben kendim öyle yaptım windows u seçtim konu olarakneden modding te kalmış ki?
rapor ettim belki rehber yazarlar.
konuya ne olacak ki? rehber konusu sonuçtaaga raporlama konuya bişey olcak ya ben kendim öyle yaptım windows u seçtim konu olarak
bişey olmaz ya merak etmekonuya ne olacak ki? rehber konusu sonuçta
iyilik olsun diye yapmıştım özür dilerim
bx500Yararlı konu, teşekkürler. Ama benimki hala geç açılıyor.
İşletim sistemi jd512nin içinde, ayrıca ezcool ssd li sistemde ram'ide ayarlayarak yaptım orada çok hızlı açılıyor.bx500
çok iyiİşletim sistemi jd512nin içinde, ayrıca ezcool ssd li sistemde ram'ide ayarlayarak yaptım orada çok hızlı açılıyor.
Ezcool ssd sata2de bu arada belirtmeyi unutmuşum da.çok iyi