Neler Yeni

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdan ön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikine basıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra pc yeniden başlatıyoruz

Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz

EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar

KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
Msconfig deki zaman aşımını 3 yapalım mı ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
neden modding te kalmış ki?
rapor ettim belki rehber yazarlar.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Yararlı konu, teşekkürler. Ama benimki hala geç açılıyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Saol kanka ssd ile format atmıştım artık windows ssd de bide bunu yaptım 1 saniyede açılır ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom